Hva er kravene til en Barista?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Baristas jobber i restauranter og kaffebarer for å lage kaffedrikker og andre drikker til kunden. De er vanligvis trent på jobben. Arbeidsgivere ser vanligvis etter søkere som har evnen til å lære raskt, være lagspillere og ha gode mellommenneskelige ferdigheter. Erfarne baristas har de beste sysselsettingsmulighetene.

utdanning

Det er ingen spesifikke pedagogiske kvalifikasjoner å bli en barista for de fleste arbeidsgivere, selv om et videregående diplom ofte foretrekkes eller kreves. Baristas som ønsker å forbedre sine ferdigheter, kan få profesjonell opplæring gjennom skoleopplæringsprogrammer og online-barista-sertifiseringskurs. Opplæringsprogrammer lærer studentene det grunnleggende om sliping av kaffe og dampende melk, samt hvordan man skal betjene faglig utstyr riktig. Noen programmer lærer også elevene hvordan man kan kjøre sin egen kaffebutikk.

Fysiske krav

Baristas skal kunne stå og vandre i lange perioder og være fysisk i stand til å løfte, presse og trekke opp til 40 pund. Baristas må også av og til bruke stiger, trapper og ramper, og de må nå, slå og utføre presisjonsarbeid rundt baren. De bør ha god høre- og lytteferdigheter, da de får detaljert informasjon om drikkeordre som snakkes av kundene. God nærhet og langt syn er også et krav til baristas.

Andre kvalifikasjoner

Kaffebarer stole på god kundeservice for å beholde lojale kunder og lykkes i denne konkurransedyktige bransjen. Baristas må vise gode personlige egenskaper, inkludert et pent utseende, gode kommunikasjonsevner og opprettholde en regelmessig og konsistent oppmøte og punktlighet. Baristas bør handle med integritet, ærlighet og må kunne opprettholde en rolig oppførsel under press, da kaffebarer ofte blir opptatt gjennom hele dagen.

Sentrale ansvarsområder

Baristas er ansvarlig for å opprettholde et rent arbeidsmiljø som følger retningslinjene for helse, sikkerhet og hygiene for alle produkter. Baristas er ansvarlig for å lage god espresso og kaffedrikker, dampende og skummende melk. Andre oppgaver er å holde utstyret rent og vedlikeholde et ryddig miljø for å sikre den generelle kvaliteten på produktene. Erfarne baristas kan trenge å trene nye medarbeidere og bør gjøre det ved å positivt forsterke vellykket ytelse.

2016 Lønnsinformasjon for mat og drikkevarer og tilhørende arbeidstakere

Mat og drikke servering og beslektede arbeidere oppnådde en median årslønn på $ 19.710 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden tjente mat og drikke servering og beslektede arbeidere en 25 prosent lønn på $ 18 170, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønnen er $ 22 690, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 5 122 500 personer ansatt i USA som mat og drikke servering og relaterte arbeidere.

Anbefalt