Hvordan sporer timer arbeidet

Anonim

De fleste moderne selskaper har elektroniske eller datastyrt metoder for å spore arbeidstidsarbeidet. Dette gjelder ikke alltid for mindre bedrifter og er sjelden for uavhengige entreprenører. Det er viktig at du nøyaktig sporer arbeidstimer som er arbeidet for lønnsformål, samt for skatteopplysninger. Finn systemet som fungerer for deg og hold deg fast i det gjennom hele året for de beste og mest nøyaktige oppføringene.

Undersøk ulike sporingsmetoder og avgjøre hvilken som passer best for din arbeidsplass. Mange svært små bedrifter går forbi med en papirarbeidslogg, med hver ukes ark i en ringbind. Hvis du har en datamaskin på stedet, vil du kanskje bruke et Excel-program som er designet for å registrere lønn. Velg hvilken metode som er enklest for alle å bruke konsekvent.

Skriv ned alle reglene om timesporing og legg dem på et fremtredende sted. Ta med detaljer om hva du skal gjøre hvis du sjekker inn tidlig eller sent, om du vil bruke militær eller sivil tid, regler om avrunding av minutter og andre regler du ønsker å håndheve.

Hold oppføringsobjektet der alle har tilgang til det. Hold et bindemiddel med tidsark på en hylle på kontoret, eller over hovedregisteret. Tillat alle tilgang til datamaskinen med Excel-programmet eller til tidsarkene hvis de overføres til programmet av en leder.

Sjekk sporingsmetoden din på ukentlig basis for å registrere total timer for hver ansatt. Se etter feil i oppbevaring, som ansatte glemmer å sjekke inn eller ut, og implementere metoder for å rette opp disse problemene.