Hvordan hindre Boss fra å finne feil med arbeidet ditt

Anonim

Spenning med en sjef på jobben kan være veldig stressende og kan føre til misfornøyde medarbeidere. Hvis du jobber, eller har jobbet, med en sjef som nit-plukket alle dine mangler som arbeidstaker, vet du hvor stressende det kan være. Hvis sjefen din alltid finner feil med arbeidet ditt, kan det føre til følelser av angst og frykt, og potensielt alvorlige helseproblemer som depresjon hvis du ikke er forsiktig.

Ved hjelp av noen enkle teknikker kan du snu ting rundt og forhindre at sjefen din finner feil med arbeidet ditt.

Ikke reagere på hard kritikk på en følelsesmessig måte. Mens det kan være fristende å argumentere med sjefen din når han virker uhøflig, setter du deg opp for ytterligere kritikk. Hold deg rolig når sjefen din nærmer deg et problem, og lytt til hva han eller hun har å si.

Utvikle et positivt forhold til sjefen din og medarbeidere. Ikke konfrontere sjefen din om hva du tror hun gjør feil. Lov din sjef og kolleger når de gjør en god jobb. Vis sjefen din hvordan du vil bli behandlet, og vis at du har en høy standard på atferd.

Diskuter problemer du har med jobben din før sjefen din har mulighet til å nærme deg. Vær proaktiv. Be om hjelp med oppgaven, eller for veiledning fra sjefen din. Sjefen din kan være mindre sannsynlig å kritisere prestasjonen din hvis du viser respekt for hans råd.

Gjennomgå ytelsen din regelmessig, og prøv å gjøre den beste jobben du kan. Det er vanskeligere å finne feil i arbeidet ditt hvis du tar proaktive tiltak for å gjøre en bedre jobb. I idrett er det sagt at det beste forsvaret er en god lovbrudd, og det samme gjelder for å hindre sjefen din fra å finne feil i arbeidet ditt. Plus, å ta aktive tiltak for å være en god medarbeider vil øke selvtilliten din.

Rapporter sjefen din til en veileder hvis sjefen din har eskalert hans eller hennes kritikk til verbalt overgrep. Diskuter med sjefs veileder behandlingen du har opplevd, og at du ikke er fornøyd. Forespørsel om mulig flyttes til en annen avdeling. Endre jobber eller karrierer hvis du finner ut at sjefsens oppførsel er utryddet.