Ulemper med strekkoder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Strekkoder brukes på alt fra produktetiketter til flyselskapspassering. De gir verdi ved å legge inn store mengder informasjon i små mellomrom. Alle med den riktige skanningsenheten kan vurdere denne informasjonen. Strekkoder er ikke perfekte, men; de vil ikke gi informasjon om de er skadet; og de kan introdusere skadelig programvare hvis de er hacket.

Matrix Malware

Smartphone apps er konfigurert til å skanne matrise QR eller "hurtig svar" strekkoder. Denne typen strekkode er vanligvis en firkantet form som omgir et todimensjonalt rutenett. Gitteret inneholder kodet data. Hvis noen bruker skadelig programvare eller skadelig programvare inn i koden, kan en hvilken som helst enhet skanne den koden potensielt hacket. En annen ulempe er at matrise strekkoder ikke fungerer bra på buede overflater, fordi kodedeler kan bli forvrengt.

Lineære begrensninger

Linjære strekkoder er mindre komplekse enn matrise koder. Latt ut som enkle linjer i et endimensjonalt, rektangulært mønster, benyttes lineære strekkoder for å lagre produktkostnadsinformasjon ved kjøpesentre og å spore pakker under frakt. En nøkkel ulempe for lineære koder er i deres enkelhet; de kan ikke lagre like mye data som matrise koder. Linjære strekkoder er også besværlige i størrelse. Noen produkter er så små at stempling eller merking av dem med en lineær strekkode er umulig.