Hva er en lånejusterer?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bankpersonalet som behandler din boliglånsansøkning, inkludert garantistene og nye lånepersonell, er vanligvis ikke involvert i å betjene boliglånet ditt etter at du har lukket deg hjemme. En lånejusterer er en av de ansatte som tilbyr eksisterende boliglån. Banken kan tilordne kontoen din til en lånejusterer hvis du har problemer med å gjøre betalinger.

Kunnskap og utdanning

Et videregående diplom eller tilsvarende er et grunnleggende krav. I tillegg må du forstå statlige og føderale lover som regulerer krenkende boliglån og restriksjoner på innsamlingsaktivitet. Låntilpasninger må være datamaskinkompetanse, inkludert de finansielle programmene som brukes av bankindustrien. Du bør kunne lese og tolke statistiske regneark og annen finansiell data. Åpningene på jobbkortet indikerer at du bør være kompetent ved hjelp av Microsoft Word og Excel. Excel er et regnearkprogram.

Problemløsende ferdigheter

Låntilpasninger jobber direkte med den kriminelle kontoinnehaveren for å hjelpe ham med å få gjeldende utbetalinger. Du må ha sterke problemløsningskompetanse, slik at du raskt kan analysere en situasjon og gi en mulig løsning. Bankene pålegger tidsfrister for pantjusteringer, så det er konstant press på å samle på de kriminelle kontoene, samtidig som man opprettholder en profesjonell oppførsel.

Lønn

Gjennomsnittlig lønn for boliglånsjustering er $ 37 000 per 28. mai 2011, ifølge Simply Hired-nettsiden. Nettstedet konstaterer at det er stor svingning i lønn og fordeler innen bransjen. Selskapet som ansetter deg og levekostnadene i den aktuelle byen, sammen med ditt erfaringsnivå, påvirker forhandlet lønn.

Erfaring

Arbeidsgivere krever generelt minst ett års erfaring med boliglån eller annen samlingsaktivitet. I tillegg må du demonstrere gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og verbal. Noen markeder, som Miami, kan kreve tospråklige ansatte.

Andre jobbtitler

Låntilpasningsposisjoner er også notert som lånejusterer, låneinnsamlingsansvarlig, boliglånspesialist eller standardtjenesteklagerforhandler.