Maskinbutikk organisasjonsideer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I maskinbutikker er produksjonen kritisk for inntektene. Forsinkelser i produksjonen kan føre til økte kostnader og tapte tidsfrister, som i siste instans kan miste forretningskunder. Effektivitet bidrar til at produksjonen går jevnt og eliminerer bortkastet tid. Å holde delene, verktøyene og produksjonsavdelingene i en maskinbutikk organisert bidrar til å strømlinjeforme arbeidsflyten og holder prosjekter på rute.

Oppsettkurv

Oppsettvogner er avgjørende for rask og enkel funksjonalitet i en maskinbutikk. Disse handlekurvene er lastet med verktøyene og delene som er nødvendige for å fullføre en bestemt jobb. De kan være prepped med elementer som er nødvendige for rutinearbeid eller for et spesialprosjekt. Uansett den daglige bruken, forbedrer deres effektivitet, å holde disse ryddige, organiserte og ryddige. Butikkansvarlige kan utarbeide en liste over alle verktøyene som går på vognen og et diagram som kartlegger hvor de skal lagres. På begynnelsen av hver dag eller uke skal vognene være utstyrt med de nødvendige verktøyene.

Etikettverktøy og -deler

Maskinbutikker har mange arbeidsområder, fra frakt og mottak til montering til produksjon, og verktøy og deler er knyttet til hver. Fargekoding Alle verktøy og deler og fargene stemmer overens med et bestemt område i maskinbutikken, hjelper til med å holde alle verktøyene og deler på sitt rette sted, eliminerer behovet for å jakte dem og eliminerer også rot i butikken.

Skufforganisasjon

Maskinbutikker har vanligvis skuffer for lagring av ulike deler og verktøy. Disse kan raskt bli et rotet røverkjøp med daglig bruk. Ved å bruke beholdere og innsatser i skuffene, tydelig merket for hva som hører til i dem, bidrar det til å eliminere forvirring og reduserer tidsavfall. De gjør det enklere for arbeidere å finne de delene eller verktøyene de trenger.

Magnetize og mobilisere

Adherende magnetbånd til maskinens sider kan bidra til å holde brukte verktøy som er organisert og lett tilgjengelig. For eksempel kan et sett med Allen-skiftenøtter organiseres på denne måten fordi disse verktøyene er lette og ofte brukt. Legg hjul til verktøy og lagringsbøller for å gjøre dem mobile og tillate arbeidere å ta med hyllene hvor de er nødvendig. Dette hindrer løse deler og verktøy fra å bli strødd om maskinbutikken.