Forskrift om privat kyllingeggsalg i Texas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I en verden av elektronisk handel kan en ansikt til ansiktstransaksjon være forfriskende, spesielt for noe som er jordnær som eggsalg. Fra publiseringsdatoen lar Texas regulatorer deg gjøre det, så lenge du selger til sluttkunden - som passer til Texas Department of Agricultures definisjon av en privat selger. Uansett hvor spesiell du tror at kyllingene dine er, kan du imidlertid ikke påstå at eggene deres er noe annet enn vanlige, generiske egg. Selg dem ved riktig temperatur, legg til litt tips om mathåndtering og kontaktinformasjon, og du bør holde eggpolisen fra å slå ned døren din.

Bare et vanlig egg

Private selgere som ikke graderer eggene, må selge eggene til den personen som antagelig vil spise dem. Hvis du vil hevde at eggene dine er av en viss karakter, for eksempel klasse A eller B, eller til og med hevder at de er "friske", må du få en lisens, noe som betyr at du må lagre eggene dine lovlig. Klassifiseringsprosessen innebærer liming av eggene som små, mellomstore eller store og deretter måling av lyd og sikkerhet. Du kan karakterisere dine egne egg, og kan til og med kjøpe en egg-graderingsmaskin. Vær oppmerksom på at en karakter eller friskhetskrav er helt forskjellig fra et organisk krav. For å være en økologisk eggprodusent må du følge USDAs organiske sertifiseringsprogram.

Sikkerhet for dine kunder, beskyttelse for deg

Eggene dine må holdes på en sikker temperatur, som staten definerer som 45 grader Fahrenheit eller mindre. På eggbeholderen din, fremtredende - og lesbart - skriv navn og adresse. Du må også inkludere denne formuleringen: "SIKKER HÅNDTERINGSINSTRUKSJONER: For å forhindre sykdom fra bakterier: Hold egg kjølt, lag egg til det er jevn fast og lag mat som inneholder egg grundig." Du kan skrive dette på innsiden eller utsiden av beholderen, men hvis du skriver den inne, må du gjenta instruksjonen "Keep Refrigerated" på utsiden. Merk at dette ikke bare gjelder for eggkartonger. Hvis kunden kjøper noen egg i en brun papirpose, teller Texas den posen som en beholder. Du kan heller ikke bruke alle andre kartonger - bare dine originale kartonger som kundene dine returnerer til deg for påfylling.

Utvide din kundebase

Selge på bøndermarkedet eller andre offentlige steder er en god måte å tjene penger på fra dine produktive lag. Følg alle regler som du vil når du selger til din nabo - med en ekstra: For å selge på en engangs eller midlertidig begivenhet i Texas, for eksempel et bøndermarked, må du få en midlertidig tillatelse, noe som er bra for det kun sted. Utstedende myndighet er Texas Department of State Health Services, som etter å ha mottatt søknaden din, vil bekrefte at du følger alle nødvendige forskrifter.

Måter å utvide Eggsalg

Hvis du har flere egg enn du for øyeblikket kan selge til naboer, venner eller på bondenes markeder, er det flere alternativer som er tilgjengelig for deg som privat produsent. Den ene er å sette opp en forbrukerstøttet gårdsbruk, hvor du gir regelmessige eggleveranser til avgiftsbetalende abonnenter. Hvis du bestemmer deg for at du er klar til å bli mer aktiv i gården-til-bord-bevegelsen eller bare ønsker å utvide kunden din, har Texas nyttige ressurser for deg. University of Texas A & M Fjærfe Science Center kan hjelpe deg å forstå eggprosessprosessen, og Texas Department of Agriculture er der du søker om lisens.