Forskrift i Tennessee for en hjemme-basert bakeri virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Aspirerende hjemmebaseierte bakerier må følge Tennessee State Regulations før de selger og distribuerer bakevarer. En hjemmebasert bakerivirksomhet må følge de samme reglene som andre Tennessee-bedrifter, som er pålagt å registrere seg som en bedrift og skaffe seg et føderalt arbeidsgiveridentifikasjonsnummer. Staten må også inspisere og godkjenne bakemiljøet for å beskytte forbrukerens helse.

Bedriftsregistrering

Hjem-baserte bedriftseiere i Tennessee må registrere en bakerivirksomhet dersom virksomheten følger bestemte strukturer. I henhold til US Small Business Administration må hjemmebaserte bakervirksomheter som er selskaper, aksjeselskaper eller aksjeselskapsforetak registrere seg hos statssekretæren i Tennessee og legge inn et antatt navneskjema. Eneste innehavere og generelle partnerskap trenger ikke å registrere seg hos staten for en forretningslisens.

Federal Employer Identification Number

Enteierne bruker ofte deres personnummer som en metode for identifikasjon for skatter og forretningslisenser. Staten Tennessee krever at alle hjemmebaserte bedriftseiere får et føderalt arbeidsgiveridentifikasjonsnummer, eller FEIN, fra IRS, hvis de ikke ønsker å bruke sitt personnummer som identifikasjonsmetode. FEIN brukes til praktisk forretningsvirksomhet, for eksempel å få flere forretningslisenser, åpne en bankkonto og fullføre selvangivelsen. Staten Tennessee krever at alle partnerskap og selskaper skal arkivere en FEIN.

Hjem-basert forretningstillatelse

Hjem-baserte bakeri eiere må overholde fylkeskommunal sonering og bygningskode lover, som er forskjellige i hele staten. I tillegg må bakerierne skaffe seg forretningsforsikring i tilfelle brann eller skade på boligen. Boligeier forsikring dekker ikke hjemme-baserte bedrifter.

Tennessee Food Safety Certification Course

De som forbereder mat i sine hjem mer enn seks ganger i året med intensjon om salg og distribusjon, må fullføre mat- og sikkerhetssertifikatkurset som tilbys ved University of Tennessee Department of Food Science and Technology. Lignende kurs er også tilgjengelig i staten. I tillegg er Tennessee-avdelingen for generell miljøhelse ansvarlig for inspeksjon av bakevarer, selv om det er et privat kjøkken. Godkjennelse fra divisjonen er nødvendig for lovlig drift av et bakeri i Tennessee. Kontrollen sikrer at et bakeri følger hygienekjøkken og matregulering.