Hvordan forbedre ansattes oppførsel og holdning

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forbedre en ansattes oppførsel og holdning krever tålmodighet og dedikasjon til oppgaven. Det er viktig å behandle ansatte på en juridisk og etisk måte, mens de kommuniserer de uakseptable problemene og utvikler en handlingsplan for endring.I enkelte situasjoner kan normalt fremragende ansatte ha situasjoner som midlertidig påvirker deres atferd og holdninger. I andre situasjoner kan ansatte ha lykkes i å bevege seg gjennom ansettelsesprosessen, men har negative innflytelser når de er ansatt og på jobb.

Elementer du trenger

  • Skriftlig dokumentasjon av atferd og holdninger som påvirker arbeidets ytelse

  • Skriftlig dokumentasjon av undersøkelsesresultater

  • Skriftlig handlingsplan for konfrontasjon og forbedring

  • Oppfølgingsplan for resultatforbedringsresultater

Dokument skriftlig alle atferds- og holdningsspørsmål. Sørg for at dokumentasjonen er detaljert og at de negative holdninger er klart definert. For eksempel rullet John øynene og kommenterte at veilederens forespørsel var dum. Jo mer nøyaktig dokumentasjonen er, desto bedre er sjansene for å forsvare handlingene lovlig og moralsk.

Gjennomføre en fullstendig undersøkelse av alle ansattes klager. Bedrifter må demonstrere rettferdighet til ansatte. Planen for forbedring må relatere direkte til arbeidstakerens oppførsel og holdning med konkrete eksempler gitt.

Adresse ytelsesproblemene med den ansatte i en konfidensiell innstilling. Vær veldig spesifikk med eksempler på atferd og holdninger. Siden holdningen er immateriell, bør eksempler på tilhørende atferd og handlinger presenteres. Se spesifikk oppførsel, i stedet for å angripe karakter.

Involver ansatt med å utvikle planen for forbedring. Målet er å få medarbeideren til å gjenkjenne oppførsels- og holdningsspørsmålene og være enig med planen for forbedring. Spør hvordan du kan hjelpe dem til å forbedre og hvilket samarbeid du kan forvente i retur.

Planlegg å følge opp i en gjensidig avtalt tidsramme. Dette er en viktig del av forbedringsprosessen, da den vil gi nødvendig informasjon til neste trinn. Hvis det er betydelig forbedring, fungerer planen. Hvis forbedringen ikke er tydelig, kan det hende at nye tiltak for endring må utvikles.

Tips

  • Kommenter på den positive adferd og holdninger til den ansatte.

    Gi oppmuntring.

Advarsel

Ikke angrep karakteren til en ansatt. Ikke gjør anklager.

Anbefalt