Store frivillige ideer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tusener og voksne kan dra nytte av frivillig arbeid. For tenåringer og voksne i arbeidsstyrken gir frivillig arbeidserfaring, jobbferdigheter og et førsteklasses tillegg til gjenopptak. For pensjonerte voksne tilbyr frivillig arbeid en mulighet til å gi tilbake til samfunnet, for å holde tankene stimulert gjennom læring, og finne en kreativ måte å tilbringe den nybegynte fritiden. Nøkkelen til en givende opplevelse er frivillig arbeid innenfor områder av ens interesser.

Sykehus

Teens som arbeider som sykehus candy stripers tjene fremtidig utdanning og arbeidserfaring på det medisinske feltet. De har også mulighet til å jobbe med folk og lære noen sosiale ferdigheter. Voksne, spesielt pensjonister, frivillig arbeid på sykehus får muligheten til å være et støttesystem for både ansatte og pasienter. Frivillig arbeid i et VA sykehus gir også muligheten til å ta vare på veteraner og gi dem den takk de fortjener.

Sykehjem

For tenåringer, er frivillig arbeid i sykehjem en mulighet til å koble sammen med et ekstra sett besteforeldre, som er en livsberikende opplevelse. For å jobbe voksne og pensjonister, er det en mulighet til å dele arbeidsferdigheter på en givende måte. Hjemmeværende frivillig arbeid kan omfatte: deling av regnskapsmessige ferdigheter for skatterhjelp, deling av datamaskinopplevelse for å undervise dataklasser, eller deling av kunstneriske ferdigheter i musikk, kunst eller dans for å holde eldre folk aktive og varslede.

Animal Shelter

Unge og gamle frivillige kan lære om dyrepleie, samtidig som de gir dyrehjelper trang hjelp. Vandre dyr og rengjøringsburer, samt klærfag som telefonsvarer og arkivering vil alle bli verdsatt - og belønnet med doggy kyss.

Lagre miljøet

Miljøfrivillig arbeid kan være noe som å plukke opp søppel i nabolaget eller registrere deg på speider eller dameklubb for en mil av motorveien for å rydde opp. Det kan også inkludere å bli med en veletablert miljøgruppe som Greenpeace eller Sierra Club og hjelpe med sine kampanjer.

Museum docent

Museer er alltid ute etter frivillige. Vanligvis er kontorarbeidere og museumsdokumenter, som er frivillige som enten gir turer til de forskjellige utstillingene og gjenstandene i museet.

Kabel-tilgang eller offentlig kringkasting

Frivillig arbeid ved kabelkanaler eller den nyeste offentlige kringkastingstasjonen frigir midler som kan brukes til å holde disse stasjonene levende. Frivillig arbeid kan gi givende læringsopplevelser og tillate frivillige å utvide sin kreativitet.

Andre frivillige muligheter

Det er mange andre frivillige muligheter der ute. Organiser en biblioteksbokstasjon, en nabolagsklubb eller et felleskjøkken. Frivillig for nabolaget beautifying aktiviteter som å sette et lag med maling på en kirke eller historisk bygning, bli en frivillig skole, klippe for en eldre nabo, eller rydde opp en nabolagspark. Andre måter å hjelpe med er å bli med på Røde Kors, kjøre på Meals on Wheels, delta i det lokale handelskammeret eller innkjøp for United Way.

Få mest mulig ut av frivillig arbeid

De beste måtene å få mest mulig ut av frivillig erfaring er å dukke opp, snakke opp og gå opp. Vis en følelse av engasjement og opprett en fremtidig arbeidsrekord ved ikke å hoppe over planlagte frivillige skift. Demonstrere kreativ tenkning og lagspillers ferdigheter ved å stille spørsmål og gi forslag. Vis initiativ ved å være villig til å gjøre alt som trenger å gjøre --- uten å bli spurt.