Sparsommelighet Store Salg Ideer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Butikk ideer kan tjene til suksess hvis de er utviklet basert på interessene til dine ansatte og lokalsamfunnet. Løpende kampanjer tiltrekker seg sparsomme kunder som kan bli hovedkilden til omsetning i detaljhandel. Oppdag klare metoder for å bruke selektive rabattprogrammer og salgsarrangementer for å øke fortjenesten i butikken din.

'Yard Sale' Extravaganza

Vert en "yardsalg" som hjelper lokalbefolkningen og små bedrifter å generere ekstra inntekter samtidig. Lei bord og salgsautomat til folk som har klær, håndverk, antikke møbler eller relaterte gjenstander som selges i butikken din. Omorganisere driften din for å imøtekomme et stort antall kunder, om mulig. Tillat leverandører å leie båt mellomrom både innendørs og utendørs for å øke fortjenestemarginen. Ta opp høyere salgsavgifter for innendørsrom for å dekke eventuelle bruksutgifter som sparer butikken din på gårdsplassen.

Venner og familierabatter

Gjennomfør et rabattprogram for speditører og deres familier for å bygge en lojal kundebase. Du kan bruke denne rabatten ved hjelp av en rekke metoder, inkludert ansatt kupongbøker eller egendefinerte trykte rabattkort. Utvid rabattprogrammet til lokale bedrifter og innbyggere som donerer varer til butikkbutikken din. Belønning av givere ved å gi dem rabatter på deres påfølgende kjøp kan bidra til å opprettholde en stabil inventar av nye og brukte varer i butikken. Venner og familie rabatter er sparsommelighet butikk salg ideer som også kan brukes som insentiver for ansatte som jobber i din bedrift i ferien.

Tema Salg

Tilbyr betydelige rabatter på alle kjøp som er foretatt i butikken din på bestemte dager i uken. Utvikle fengende temaer for denne ukedags- eller weekendsalg for å hjelpe lokalbefolkningen til å identifisere med disse hendelsene. Planlegg dine store rabatter for å skje hver uke.

Tidsfølsomme kampanjer

Lag tidsfølsomme kampanjer som begrenser rabatter til et bestemt antall timer i løpet av dagen. Begrensede tilbud på tilbud oppfordrer kundene til å gjøre sine innkjøpsbeslutninger raskt.