Fordelene ved et forbrukerpanel

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et forbrukerpanel refererer til en undersøkelsesteknikk utviklet for å måle markeder som bruker den samme respondentprøven, eller en gruppe mennesker, på en kontinuerlig basis. Denne forskningsmetoden har fordeler i forhold til andre teknikker som et effektivt middel for å måle atferd og markeder.

trender

Forbrukerpaneler hjelper markedsførere å forstå trender innen områder som merkevareforbedring. Forbrukerpaneler måler kjøpsadferd og etterfølgende bruksmønstre for et respondentprøve, ofte over en lengre periode. Markedsførere kan da studere virkningen av endringer i markedsføringsinnganger, for eksempel emballasje, kampanjer og priser.

Planleggingsverktøy

Forbrukerpaneler kan brukes til å identifisere endringer i forbruksvaner. Markedsførere bruker nøkkelfaktorer som prøveperiode (hvor mange forbrukere prøver det nye merket) og gjenta kjøpet (hvor mange folk kjøper merkevaren en gang til.) Forbrukerpaneler består av en statisk utvalg av respondenter som er representativt for det totale markedet, og blir bedt om rapportere sine daglige kjøp på en kontinuerlig basis, og dermed gjøre det mulig å måle disse nøkkelfaktorene.

Distribusjonsinformasjon

Markedsførere bruker forbrukerpaneler for å analysere tilgjengeligheten og effektiviteten av sentrale distribusjonsforretninger. Forbrukerpaneler gjør det mulig for markedsførere å prøve trender i ulike forretninger, deretter analysere bidragene fra hvert uttak og ta strategiske beslutninger under handelsforhandlinger.