Oil Rig Jobs & Salaries

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Olje rigger på land og offshore er noen av verdens største konstruksjoner. Oljerigger er installert på land eller i store vannkilder for å bore og samle petroleum. Oljeriggsoperatører, geologer, drillere, ingeniører og prosjektledere jobber sammen for å sikre at maskiner og utstyr som brukes til å trekke ut råolje fra jord og havbunn kjører effektivt og med minimal feil.

Arbeidsmiljø

Arbeidsmiljøet for oljeriggsarbeidere varierer avhengig av deres rolle. Ingeniører deler vanligvis arbeidsdager mellom kontor og brønnsteder. Boremaskiner og byggearbeidere med ansvar for oljeutvinningsarbeid på stedet i uvanlige og noen ganger farlige arbeidsforhold. For eksempel er noen oljebrønner plassert offshore i hav eller hav, og krever at arbeidere skal bo på arbeidsplasser i flere uker om gangen. Drillingjobber kan være krevende og kreve at arbeidere klatrer, løfter tunge gjenstander og driver hånd- og elverktøy. Også fordi disse jobbene ligger utenfor, blir oljeriggsarbeidere utsatt for ekstreme og ugunstige værforhold.

typer

Noen av jobbtitlene som faller under oljerigger, inkluderer oljebrønnborere, prosjektledere, petroleumsingeniører og estimatorer. Drillers faller under tungt arbeid og handel roller, mens ingeniører og geologer analyserer statistikken og undersøkelsen som trengs for å finne oljebrønner. Administrative og faglige roller inkluderer vanligvis prosjektledere og ledere som styrer og fører tilsyn med leteprosjekter.

Opplæringsbehov

De fleste arbeidsgivere foretrekker drillere og andre utvinningsarbeidere med videregående diplom eller yrkesopplæring. Imidlertid er det ikke nødvendig med en formell grad eller sertifisering for disse stillingene. Oljeriggsansatte som fokuserer på bygg- og reparasjonsarbeid, må ha fullført yrkesopplæring eller ha tidligere arbeidserfaring på oljerigg. Profesjonelle stillinger som geologer, ingeniører og bedrifts yrker krever minst en bachelorgrad i ingeniørfag, geologi eller en av de fysiske fagene.

Gjennomsnittlig lønn

Ifølge en undersøkelse fra PayScale.com i desember 2010 ga oljebrønnborrere en gjennomsnittlig lønn på $ 126 700 per år. Til sammenligning tjente testboringsborere $ 47166, byggestimulatorer tjente $ 39.305 og petroleumsingeniører opptjente $ 78.250 årlig. Samme rapport uttalt at prosjektingeniører lagde en gjennomsnittlig lønn på $ 72.867 i samme tidsperiode.

Jobbutsikt

Bureau of Labor Statistics 'Occupational Outlook Handbook, 2010-11 Edition, spådde at gruvearbeid, som inkluderer oljepiggsarbeidere, vil falle 14 prosent fra 2008 til 2018. BLS tilskrives denne nedgangen til faktorer som fluktuerende markedspriser for råvarer, som er nært knyttet til jobbvekst. Fremvoksende økonomier - særlig Kina og India - vil trolig oppleve økende krav til olje, gass og andre naturressurser for å tilfredsstille deres voksende befolkninger. Også, mer sofistikerte teknologiske og boremetoder vil øke produktivitetsnivået og redusere arbeidsgivernes behov for å ansette ekstraarbeidere.

Anbefalt