Hvordan skrive en visjonerklæring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En visjonserklæring er et levende skriftlig bilde av suksess på et bestemt tidspunkt i fremtiden. Det kan åpne tankene dine for usynlige muligheter og fallgruver og gjøre det lettere å nå dine mål. Som forfatter og lærer William Ward sa han: "Hvis du kan forestille deg det, kan du oppnå det …" Det kan ta flere forsøk på å skrive en visjonserklæring som nøyaktig reflekterer ditt mentale bilde, men tiden du investerer kan være den kapitalen som driver din innsats for å oppfylle.

Finn et stille sted hvor du ikke vil bli forstyrret; dim lysene og slapp av. Lukk øynene dine og dagdrømmer om din fremtid. La fantasien flyte og ta hensyn til detaljene. Hvor er du; hvem er du med? Smak på smaker og berør miljøet.

Skriv ned alt du hadde forestilt deg. Hva hadde du på deg og gjorde? Ta med lydene, lukter og lyder av visjonen din; selv om du tror noe er minutia, skriv det ned.

Brainstorm, alene eller med teamet ditt, måten du kan oppnå alt du forestilte. Skriv ned alle ideer; ingenting er ubetydelig eller umulig.

Kompil notatene dine i en nåtidstidserklæring av din fremtid; skriv som det skjer, ikke som om det kommer til å skje. Liberal bruk av sensoriske detaljer vil bringe visjonen din kraftig levende og gjøre det mer overbevisende. Varier din setningsstruktur, skriv inn den tredje personen og forsøk å gnage fantasien så vel som intellektet. Målet ditt er å gjøre visjonen din så ekte for leseren som den er for deg.

Sett setningen til side, og les den om en dag eller to for å finne ut om det er en nøyaktig beskrivelse av hvor du skal og hvordan du skal komme dit. Skriv og skriv til dokumentet er fri for grammatiske feil, og du er sikker på at det klart kommuniserer ditt ideelle reisemål.

Tips

  • Gjenta visjonen din ofte; det vil gi deg motivasjon og bidra til å holde deg på rette spor.

    Husk at visjonen din ikke er satt i stein; revidere og utvide den når dine prestasjoner og mål vokser.

Anbefalt