Slik donerer du en projeksjons-TV

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange organisasjoner leter etter sjenerøse individer til å donere både penger, tid og materielle gjenstander, slik at de kan betjene både samfunnet og enkeltpersoner som er avhengige av deres generøsitet. Hvis du har et projeksjons-TV du vil donere, er det mange veldedighetsorganisasjoner som gjerne tar TVen din for å hente penger eller muligens bruke fjernsynet til utdanningsformål.

Slik donerer du en projeksjons-TV

Bestem hvilken type veldedighet som betyr mest for deg. Spør deg selv om du vil støtte kunst, din kirke, barn eller til og med dyr.

Bestem om en skole i nærheten av deg kanskje vil ta projeksjons-TV til utdanningsformål. Kontakt skolens sekretær for rektor for å se om de er interessert i å ta fjernsynet.

Vurdere om du vil donere projeksjons-fjernsyn til en politisk kampanje eller organisasjon. De kan trenge et projeksjons-TV for undervisning eller coaching frivillige.

Finn din veldedighets kontaktinformasjon ved å søke på internett eller se gjennom telefonboken. Det er enda nettsteder som vil hjelpe deg med å finne riktig veldedighet for å donere projeksjons-TV.

Få en omtrentlig verdi av projeksjons-TV. Dette vil hjelpe deg med å erklære artikkelen din for en skatt skrive av og hjelpe velgørenhetsprisen elementet når de legger det på salgsgulvet.

Ordne for henting av varen. Noen veldedige organisasjoner vil plukke opp TV mens andre vil kreve at du slipper av varen.

Anbefalt