Ideer til å involvere medlemmer i feiringen av et klubbjubileum

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Klubbmedlemmer deltar i ulike aktiviteter gjennom året. Ved slutten av hvert år kan klubbmedlemmer feire jubileet og gjennomføre andre aktiviteter, for eksempel å velge nye offiserer til å betjene neste år. Klubb offiserer ønsker så mange medlemmer som mulig å delta på jubileumsmøtet som mulig, og kan kombinere funksjoner for å drive forretninger, feire prestasjonene i det siste året og planlegge nye mål for det kommende året.

Utgave invitasjoner

Send ut invitasjoner eller påminnelser for å la klubbmedlemmer vite at neste klubbfunksjon vil feire klubbens jubileum. Ta med bilder av det siste årets aktiviteter og prestasjonsmål oppfylt. Be medlemmene om å sende inn bilder de tok til en årsskiftende feirende lysbildefremvisning på møtet. Lag en liste over andre aktiviteter de kan forvente under feiringen. Hvis valgene vil falle sammen med feiringen, inkludere disse medlemmene på offiserens skifer.

Hand Out Awards

Tillat medlemmene å nominere folk til ulike klubbpriser, for eksempel "best fundraiser", "mest cookies bakket", "club cheerleader" og "mest pålitelige medlem." Skriv ut sertifikater for hver pris med et uttrykk for takknemlighet for medlemmet. Etter at alle stemmer er inne, skriv ut et minnesprogram for å hedre mottakerne på trykk og legg en kopi i klubbens utklippsbok eller arkivbok. Du kan inkludere mer betydelige belønninger for noen betegnelser, for eksempel en blomsterbokett eller en gavebok.

La oss spise

Planlegg et godt måltid for klubbens jubileumsfest. En potluck holder kostnaden nede og skaper mindre oppstyr. Men for milepæljubileer, kan du ha et måltid med mat og invitere klubbalderen til å delta i feiringen. Noen klubbmedlemmer kan gjøre en spesiell innsats for å delta hvis de vet at ulike alumni kommer tilbake til arrangementet. Lag midtpunkt som klubbmedlemmer kan vinne og ta hjem etter feiringen. Be om frivillige å bistå med dekorasjoner, invitasjoner, oppsett og sammenbrudd. Spesifikke ansvarsområder kan lokke flere personer til å delta og sikre at ingen må påta seg ansvaret for hele arrangementet.

Spesielle hendelser

Feire klubbens jubileum med en utflukt eller annen spesiell begivenhet, for eksempel en boksegistrering for en bokklubb, vinsmaking for en middagsforening eller en regional eller nasjonal konvensjon med andre klubber i organisasjonen. Tilby måter klubbmedlemmer kan vinne premier eller ledig innkvartering for å fullføre spesifikke oppgaver før feiringen. Pass ut reklamemateriell og snakk det opp entusiastisk på møter før feiringen.