Trenger jeg et oppholdstillatelse til leie av eiendom i Pittsburgh, PA?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En okkupasjonstillatelse eller sertifikat er en tillatelse utstedt av en kommune som sier at en byggestruktur eller et hjem er beboelig. Det styrer bruken og kapasiteten til byggestrukturen, uansett om den er bolig eller kommersiell. Pittsburgh krever at eiere av alle strukturer får denne tillatelsen før de tillater folk å okkupere det. Hvis du planlegger å leie eiendommen, er du også pålagt å ha boligleie, som også er godkjent av Bureau of Building Inspection.

Ikke eksisterende

De fleste bygninger har noen form for bebostillatelse og krever bare endringer i eksisterende tillatelse, men hvis bygningen eller hjemmet ikke har et eksisterende sertifikat, må du søke personlig hos Bureau of Building Inspection. Før du søker et belegningsbevis, må du få bygningsstrukturen faglig inspisert for å sikre at den er i samsvar med alle byggekodeforskrifter. Ta bevis på inspeksjon og samsvar med deg til Bureau of Building Inspection, da det vil kreve det. Hvis en inspektør finner ut at alle krav til livs sikkerhet er oppfylt, kan du få et sertifikat om belegget innen 10 dager etter søknaden din. Men hvis bygningsstrukturen ikke oppfyller byggekodeforskriftene, må du foreta nødvendige reparasjoner og få det revidert for å få belegget.

Eksisterende

Når du leier en bolig med et eksisterende beboelsesbevis, må du forsikre deg om at eiendommen oppfyller alle koder som er oppgitt for utstedelsesbeviset før du leier det. Hvis eiendommen spesifiserer en bestemt bruk, fasiliteter, størrelse eller et visst antall enheter, er disse spesifikasjonene eiendommen må fortsette å ha. Det kan ikke variere eller endres fra dette, med mindre et nytt sertifikat blir forespurt.

Endringer

Hvis du ombygger, gjør endringer eller tillegg til eiendommen - selv om det er små endringer som ekstra gjerder, garasjeutvidelser, dekk, svømmebassenger eller utvidelser - disse krever et nytt belegningsbevis. Enhver endring i bruken eller bygningsstrukturen krever også et nytt bevegelsesbevis. Men for å bli godkjent for den nye konfigurasjonen eller bruken av eiendommen, er det også nødvendig med en ny inspeksjon.

Bolig Utleie Tillatelse

Som en utleier i Pittsburgh, i tillegg til sertifikatet om belegget, må du også skaffe boligleieleilighet før du kan leie eller leie ut eiendom. Når du søker om denne tillatelsen, må du oppgi eiendomsadresseinformasjonen, samt lot- og blokknummeret, som er funnet på eiendomsskattedeklarasjonene. Du må også oppgi type utleie og antall enheter på eiendommen. Når du fyller ut søknaden, sørg for å gi eiendomsadministratorene navn, adresse og kontaktinformasjon.