Slik starter du en hundevogn

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Elementer du trenger

  • bånd

  • Bærbare vannretter

Samle referanser til hundens vandringstjeneste. Du bør ha tidligere erfaring, og ta vare på hunder før emBARKing på dette prosjektet. Spør eierne av hundene du har tatt vare på, for skriftlige anbefalinger og spør dem om det er akseptabelt for dem å gi kontaktinformasjon til potensielle kunder.

Få et faktureringssystem oppe og i gang. I begynnelsen kan det hende du tror at faktureringsmetoden din ikke trenger å være strukturert eller sofistikert, men du ser på, virksomheten vil bygge opp, og du må være på toppen av kundene og deres betalinger. Excel og Quicken er to gode programmer å bruke. Quicken vil hjelpe deg (Quick Books) med skatt, arbeidskompetanse og andre problemer som kan oppstå når bedriften vokser.

Søk juridisk rådgivning. Mange hundevandere utfører sine tjenester under bordet. Selv om dette er svært lukrativt og gir mindre av et papirarbeid, kan det være et dårlig valg. Vandrere bærer gjeld. Du er ansvarlig for sikkerheten til en eiers hund - du vil sørge for at din bedrift, og ikke deg personlig, er ansvarlig i tilfelle en ulykke. Hvis du bruker andre turgåere, må du ha arbeiderkompetanse. Spør din advokat om den beste måten å gå om å sette opp virksomheten som legitim.

Få riktig utstyr. Hundeeiere vil vanligvis levere bånd og seler til eget kjæledyr, men du vet aldri hva som vil skje underveis. Har alltid ekstra bånd, seler, krage. Ha alltid vann og godbiter til hånden for hundene dine.

Lær gatene. Hvis du ikke allerede kjenner ditt territorium, studer et kart over gatene som du skal gå på. Du bør ikke bli distrahert mens du går på hundene, ser på et kart, kan bety en feil for deg og / eller Fido.

Reklame er bra, men ord i munn er det beste. Kjæledyret samfunnet er veldig stramt. Gi fornøyde kunder med visittkortet ditt. Tilbyr henvisningsincitamenter til nåværende kunder (gratis hundevandringer, etc) for å generere enda mer virksomhet.

Kle deg riktig Kled i lag slik at du kan være forberedt på endringer i temperatur eller værmønster.

Til slutt, ansett hjelp. Den eneste virkelige måten å tjene penger på noen bransje er å få folk til å jobbe for deg. Lei pålitelige og ærlige arbeidstakere som har erfaring med hundevandring. Husk, du er bare så god som din svakeste medarbeider. Vær veldig diskriminere når du ansetter. Du overlater livet til kjære kjæledyr med disse menneskene.

Tips

  • Opprett et sett av regler som du gjør forretninger med. For eksempel angi en grense for hvor mange hunder du kan gå om gangen (5 er et godt tall). Forfølge disse reglene for å skape et konsekvent miljø for deg, dine ansatte og hundene som går.

Advarsel

Det er en mengde ansvar i denne bransjen som du har ansvaret for livene til folks kjæledyr, og i mange tilfeller vil du få tilgang til kundenes hjem. Søk juridisk rådgivning om hvilken type forsikring og beskyttelse du trenger.