Arbeidslover på for mye overtid

Innholdsfortegnelse:

Anonim

USAs arbeidslover stiller visse krav til arbeidsgivere, spesielt knyttet til minimumslønn og betaling av overtid. Lovene gir også mange arbeidsforhold for arbeidsgivere å bestemme, inkludert de fleste problemstillinger knyttet til planlegging. For det meste eksisterer det ingen grenser når det gjelder planlegging av overtid og ingen overtid kvalifiserer som overdreven.

Grunnleggende

Fair Labor Standards Act, som fastsetter nasjonale arbeidsstandarder, inneholder spesifikke bestemmelser om betaling av overtid. Arbeidsgivere må betale overtid til de fleste timelønnstakere, med en hastighet på 1,5 ganger sin normale lønn, for alt arbeid over 40 timer per uke. Arbeidsgivere skylder også overtidslønn til de fleste lønnede ansatte som ikke jobber i faglig, administrativ eller ledende stilling som definert i føderale forskrifter. Men overtidsloven stiller ingen begrensninger på hvor mye overtid en arbeidsgiver kan kreve at ansatte skal jobbe. Fra et juridisk synspunkt kan arbeidsgivere planlegge ansatte for 24-timers skift hver dag i uken så lenge de betaler riktig beløp for alle overtidstimer.

betraktninger

Arbeidsgiverautoritet til å planlegge en ansatt for et hvilket som helst antall overtidstimer strekker seg utover vanlige arbeidsskift. Fair Labor Standards Act inneholder ikke forbud mot arbeidsgivere for å kreve at ansatte skal jobbe i helger og helligdager, for eksempel. I tillegg stiller loven ikke premie lønn, for eksempel overtid lønn eller dobbeltbetaling, for ansatte som jobber med disse skiftene. En arbeidsgiver ville måtte betale overtid i disse situasjonene bare når disse timene presser en ansattes totale timer utover 40 for uken.

unntak

På statlig nivå kan lovene kreve at arbeidsgivere legger til side en dag i uken som hviledag. Selv om disse lovene ikke begrenser antall timer arbeidsgivere kan kreve at ansatte skal jobbe på andre dager, gir de litt pusterom fra overdreven overtid. Stater med lover som krever at ansatte mottar minst en dag fri fra arbeid per uke, er Rhode Island, Massachusetts, New York, Maryland, Illinois, Nord-Dakota og California.

avklaring

Bestemmelsene i Fair Labor Standards Act dikterer de standarder arbeidsgivere må gjennomføre på et minimum. Arbeidsgiverne er frie til å sette inn mer gunstige retningslinjer, blant annet angående grenser for overtid. Også kollektive forhandlingsavtaler kan legge begrensninger på overtidstimer. Vilkårene for disse kontraktene er bindende og kan for eksempel si at arbeidsgivere kan planlegge ansatte i ikke mer enn 10 overtidstimer per uke. I noen tilfeller kan en kontrakt fastsette at overtid er frivillig.