Problemer møtt under forhandlinger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan ikke muligens vinne alle argumenter, men du kan begrense argumentene du har ved å komme til en gjensidig avtale gjennom forhandling. Til tider vil konflikt bli løst til din fordel, og til andre tider, til fordel for den personen du har konflikt med. Din ferdighet i å forhandle vil hjelpe deg med å møte problemer under forhandlinger for å hjelpe deg med å oppnå mål og unngå langsiktige problemer for et sunnere organisasjonsmiljø.

Myndighet til å forhandle

Før du inngår forhandlinger, vær sikker på at personen du forhandler med har myndighet til å ta avgjørelser.

Aggressiv oppførsel

Forhandlinger kan være skremmende. Noen forhandlere bruker sarkasme og mobbing taktikk for å få deg til å føle seg ubehagelig og dårligere bare for å få det de ønsker. I en forhandling er målet å komme til en felles avtale. Aggressiv oppførsel kan skape irritasjon, skape et fiendtlig miljø og bygge dårlige forhold. I stedet viser respekt i forbindelse med forhandlinger for å forstå sidene til begge parter, å resultere i langsiktige fordeler.

Forstå hverandres behov

Følelser kan stige under forhandlinger til det punktet hvor partene ikke tar seg tid til å forstå hverandres behov. De kan bare tenke på sine egne interesser i stedet for å prøve å komme til en felles avtale. Den andre parten må ikke betraktes som fienden. De har forventninger akkurat som du gjør. Med begge parter anerkjenner hverandres behov, kan du nå en tilfredsstillende avtale.

Hindrende fremgang

Forhandlinger må gå videre for å kunne ta en beslutning. Hvis den ene siden er forvirrende uten rom for å innrømme, må du kanskje ta en mer drastisk tilnærming. Spør ham om han vil fortsette med diskusjonene. Kanskje han vil snakke med noen andre. Spør ham om han er ubehagelig, og hvis det er noe han trenger for å få ham til å føle seg rolig med forhandlingene. Ved å komme ut for å la ham få vite at du setter sitt behov først, kan du finne fremgang med forhandlingene.