Slik øker du Golf Club-medlemskap

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Golfklubber står overfor økende konkurranse for medlemmer, både fra andre klubber og fra flere kilder til fritid og underholdning for travle fagfolk og familier. Å øke medlemslisten krever en fokusert markedsføringskampanje rettet mot de menneskene som mest sannsynlig vil være interessert i å bli med og tilby insentiver som oppfordrer dem til å gjøre det. Nåværende medlemmer kan være de mest effektive rekruttererne ved å påvirke sine venner og voksne barn å bli med.

Kjenn ditt marked

En av de beste måtene å finne flere medlemmer er å analysere egenskapene til de nåværende medlemmene og markedet mot enkeltpersoner som deler disse egenskapene. Hvis du for eksempel finner ut at det store flertallet av medlemskapet ditt ligger innenfor en 20-minutters kjøretur fra klubben, vil du sannsynligvis konsentrere din markedsføring i det geografiske området. Hvis de fleste medlemmer har ektefeller og barn, kan touting familievennlige aktiviteter eller golf-turneringer fra foreldre og barn være en effektiv salgsplan.

Oppmuntre henvisninger

Det er ingen bedre reklame for en golfklubb som den typen som kommer fra nåværende medlemmer. Oppmuntre dem til å henvende sine venner og kolleger til anlegget ved å tilby fordeler for å gjøre det, for eksempel en måneds verdi av gratis avgifter eller gratis golfrunder. Henvisninger har en fordel ved at de kan oppmuntre de nåværende medlemmene til å forbli - jo flere venner og kolleger de har på klubben, desto bedre er deres sosiale erfaring når de bruker anlegget, og jo mer sannsynlig vil de forbli.

Legg til fordeler

Jo mer en kunde ser i et medlemskap, jo mer sannsynlig er han å kjøpe. Å legge til fordel som en måte å woo nye kunder trenger ikke nødvendigvis å bryte banken. For eksempel lar medlemmer å bringe noen få gjester en måned til golf med dem gratis i løpet av uken, og tilbyr flere attraksjoner - det introduserer gjestene til klubben, oppfordrer medlemmene til å fremme den sosiale opplevelsen med et måltid på anlegget, og tar fordel av tilgjengelig kurskapasitet i mindre opptatt tid. Begrens antall ganger en enkelt gjest kan bli bragt hver måned, men noen kan finne det mer kostnadseffektivt å være en fast gjest enn et nytt medlem.

Juster innledningsgebyrer

Initiativgebyrer kan være en barriere når man søker nye medlemmer, ettersom kostnadene for å delta kan være for høye for de som ikke føler at de skal bruke kurset nok til å dra nytte av det. Klubber kan bekjempe dette ved å redusere eller eliminere initieringsavgiften eller ved å la den bli betalt over en flerårig periode, i motsetning til å få inntekter andre steder og legge til forhold som oppfordrer langsiktig medlemskap fremfor klubbhopping. Å tillate medlemmene å unngå å betale gebyret hvis de er enige om å være medlemmer i minst tre år, kan for eksempel sikre at klubben er å vinne medlemmer interessert i å gjøre mer enn bare å gi klubben en prøveperiode, og den opprettholder kontantstrøm. Klubber kan også fravike initieringsavgiftene for eldre medlemmer for å oppmuntre til multigenerasjonelt medlemskap og låse opp en ny generasjon golfere.

Strategiske partnerskap

Hvis golfklubben din er rettet utelukkende på kurset og mangler fasiliteter som finnes i rivaliserende fasiliteter, kan samarbeid med komplementære bedrifter gjøre opp for den oppfattede mangelen. For eksempel samarbeider med en lokal svømmeklubb for at medlemmene kan delta på rabatterte priser, gir deg noe ekstra å tilby, samtidig som du unngår kostnadene ved å opprettholde et basseng selv og sørge for at bare de som bruker et basseng, må betale for privilegiet.

Anbefalt