Ideer for utbedring av kundeservice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Vellykkede kundeserviceinitiativer inkluderer oppsøkingsprogrammer som øker kundens oppbevaring og bidrar til å øke salget og fortjenesten. Enten du driver en nettbutikk, en fysisk butikk eller en tjenesteverdi, kan et veletablert kundeserviceoppsøkingsprogram forbedre bedriftsprofilen din. De beste kundeserviceoppsummeringsidéene skaper et sterkt fundament for høy kundetilfredshet.

Ettersalgsoppsummering

Nå ut til kundene dine etter at de har kjøpt seg. Send en takknemme og velkommen dem tilbake til butikken eller nettstedet ditt med et spesialtilbud eller en kupong. Ettersalgsoppsøking viser at kundene dine verdsetter sin virksomhet og kan skille deg fra konkurrentene dine. Inkluder enkle kontaktmetoder for kundeservice og vurdere å søke tilbakemeldinger fra kunder for å øke oppsøkingseffekten.

Noe ekstra

Gi kundene en grunn til å smile ved å gi noe ekstra som er uventet og verdsatt. For eksempel, hvis du reparerer datamaskiner, fikser du en enhetsfeil eller dobler en minneinstallasjon gratis. I et detaljhandelsmiljø kan du tilby å kontakte andre butikker i området for noe som ikke er på lager, selv om det betyr at kunden går til konkurrenten din. Å gå den ekstra mile for kunder og gi uventede ekstraordinære oversettelser, blir svært lojale kunder.

Kunde sykluser

Legg merke til endringer i kundesykluser. Hvis en rutinemessig kunde ikke har kjøpt om et øyeblikk, ta kontakt med dem og gi dem beskjed om at de har blitt savnet. Gi informasjon om nye produkter, rabatter for kundens oftest kjøpte vare eller direkte linje til en kundeservicerepresentant. Kunder vil sette pris på oppmerksomheten og komme tilbake til butikken din som et direkte resultat av kommunikasjonen din.

Finansiere

Proaktivt tilby finansieringsmuligheter til dine beste kunder. Selv om kundene ikke trenger eller ønsker finansiering, viser at du verdsetter kundene dine, selv om de støter på økonomiske vanskeligheter, kan øke kundens bånd til din bedrift. Hvis kundene utnytter finansieringen, kan de øke størrelsen og hyppigheten av sine kjøp.

To-tier oppfølging

Oppfølging av alle forespørsler om service, assistanse eller informasjon raskt. Hurtig respons er den beste måten å sikre det høyeste nivået på kundeservice. Opprett en annen oppfølgingsplan for å sikre at kundene er fornøyd med tjenesten eller informasjonen de mottok. Denne andre oppfølgingen kan være en undersøkelse, e-post, brev eller telefonsamtale. Match type oppfølging til type kunde for maksimal fordel. For eksempel, oppfølging med en telefonsamtale for dine beste kunder og en epost for nye kunder.