Intervju Spørsmål til Spør av dekanen på en skole

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dekanen på en skole spiller en viktig rolle i å lede en skole til suksess. Hvis denne personen ikke har et klart bilde av hvor skolen skal gå, kan institusjonen lide. Hvis du intervjuer en kandidat for en potensiell dekanstilling, eller bare prøver å få et bedre bilde av en skole ved å snakke med denne administratoren, er det avgjørende å stille de riktige spørsmålene.

Hvordan definerer du studenters suksess?

Fordi dekanen er medvirkende til å skape en skole som fremmer studentersuksess, er det viktig å vite hva denne personen føler seg som en vellykket student. For noen kan måleen på suksess være standardisert testytelse, mens for andre kan det være en senere suksess. Ved å spørre om dekanens syn på suksess, kan du sørge for at hans mening stemmer med din.

Hvordan håndterer du vanskelige studenter?

Uansett hvor godt en studentkropp du har, vil noen studenter alltid presentere et problem. Ved å håndtere disse vanskelige elevene effektivt kan dekaner ikke bare oppmuntre dem til å rette seg på sine måter, men også hindre andre i å følge i sine regelmessige fotspor. Fordi dekanen ofte er den siste stemmen i disiplin, er det viktig at han har en klar metode for å håndtere disse vanskelige studentene.

Hvordan sikrer du at ingen student er igjen bak?

Alle studenter skal kunne lykkes, uavhengig av evnen. En del av en dekanas jobb er å skape planer for å håndtere studenter som sliter akademisk, slik at de også kan se suksess. Dekanere som tillater denne tunge plikt til å hvile på skuldrene til lærerpersonalet vil trolig finne ut at noen studenter får hjelp mens andre ikke gjør det. For å sikre at alle studenter får de maksimale utdanningsmulighetene, bør dekaner ha en skoleplan for å håndtere krevende elever.

Hvordan innrømmer du deg selv til ansatte?

Mens noen dekaner hersker med en jernnote, føler de fleste at det er mer effektivt å ha et hjertelig forhold til de ansatte. Dekanere som jobber for å skape kameratskap, er ofte i stand til å produsere et bedre generelt skolemiljø, hvor alle medlemmer av skolefellesskapet jobber sammen for å produsere vellykkede studenter. For dekaner å bygge dette positive forholdet, må de ha en plan for angrep.

Hvorfor er du en bedre dekan enn andre?

Spesielt når du ansetter en ny dekan, er det viktig å vite hvorfor en kandidat er bedre enn andre. Selv om enkelte individer tar seg av seg selv, er de som virkelig er bedre enn de andre, sannsynligvis villig til å si hva de har som andre mangler.