Slik organiserer du en kirkebazar

Anonim

En kirkebasar holdes vanligvis for å samle inn midler til kirken. Noen er vanligvis utnevnt til å planlegge arrangementet eller frivillige organiserer kirkens basar og planlegger en morsom tid. For den som organiserer det, kan dette være en stressende anledning hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Følg disse trinnene for å organisere en kirkebazar, slik at du kan bli med på moroa også.

Rekruttere frivillige til kirkebazaren. Du kommer til å trenge mye hjelp til å organisere hendelsen for at den skal kunne fungere greit.

Sett opp noen booths. Kom opp med flere ideer og tilordne frivillige til å kjøre booths. De bør ha en sjekkliste over ting som trengs for booths.

Ta kontakt med elektrikerne for å se hva du trenger for å organisere strøm til kirkens basar. Du må kanskje kjøre strøm til booths eller spill.

Sett opp konsesjon står og utnevne frivillige til å hjelpe dem. Legg en bestilling gjennom leverandører for mat og drikke. Gjør et bankkurs for å ha forandring på hånden for kundene.

Organiser spill og utnevne frivillige til å hjelpe dem. Du kan også bare velge frivillige og la dem komme opp med spillideer. Kjøp billige priser for spillene.

Lei sikkerhetsvakter til ansatte i arrangementet. Selv om det er en kirkebasar, kan du likevel løpe inn i trøbbel. Hvor som helst det er mange mennesker, kan ting fortsatt bli oppvarmet.

Lag billetter til arrangementet. Du kan lage dem selv eller kjøpe forhåndsfabrikerte billetter. Annonser arrangementet og begynn å selge billetter på forhånd.