Isolasjonsegenskaper av en papirkopper

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Restauranter og kaffebarer bruker papirkopper til å servere kaffe og andre drikker. De er praktiske å bruke og lett å avhende. Imidlertid er en ulempe at papirkopper ikke tilbyr høy isolasjon. Dette betyr at kundenes hender blir utsatt for blærens varme i væsken innsiden når de holder koppen. Det er noen lagringsteknikker kaffebarer bruker for å forbedre isolasjonsegenskapene til en papirkopp.

Isolert Wrap

En måte å forbedre isolasjonsegenskapene til en papirkopp er å dekke den med en isolert vikle. Disse overwraps gir også en mulighet for annonsører til å målrette kunder og generere ekstra inntekter for kaffebaren. Maskiner produserer disse overwraps for å gi en termisk barriere. De gjør også de tynne papirkoppene sterkere og mer stive.

Flerlags kopper

Papirkoppprodusenter har laget papirkopper med mange lag. Dette forbedrer isolasjonsegenskapene til en papirkopp. En flerlags papir-kop-versjon kombinerer en isolerende liner med et dekorativt, bølget ytre lag. I tillegg til bedre isolasjon gir dette annonsørene mulighet til å skrive ut på utsiden av koppen.

Styrofoam Cups Versus Paper Cups

Produksjonen av engangs kopper til kaffebarer er stor virksomhet. Ifølge Paper Machinery Corporation ble amerikanske forbrukere forventet å bruke mer enn 23 millioner papirkopper i 2010. Noen kaffebarer bruker også Styrofoam-kopper til å servere kaffe og te. Sammenlignet med papir, gir Styrofoam bedre isolerende egenskaper. Dette betyr at forbrukerne får bedre beskyttelse mot den varme kaffen i en Styrofoam-kopp. Imidlertid er papir kopper mer miljøvennlige og enklere for annonsører å bruke, så de er mer sannsynlig å bli brukt i kaffebarer. Styrofoam kopper er vanskelig å skrive ut, og derfor annonsere, på.