Forskjellen mellom eiendom og skadeforsikring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eiendoms- og ulykkesforsikring beskytter deg og din bedrift. Men den typen beskyttelse du mottar avhenger av situasjonen din. Eiendomsforsikring dekker skader på eiendeler mens ulykkesforsikring beskytter deg mot krav som skyldes forpliktelser. Kombinere personlige linjer forsikring og kommersiell forsikring kan gi deg dekning for generell ansvar og eiendom forsikring.

Beskytte eiendommen din

Eiendomsforsikring gir deg refusjon når en eiendel du eier er ødelagt eller skadet. Det kan beskytte mot tap gjennom skade på den eiendommen, tap av inntekt som du ellers ville generere fra den eiendommen og tap i form av penger som du ikke ville ha brukt hvis eiendommen ikke hadde blitt ødelagt eller skadet.

Vanlige eksempler på eiendom forsikring inkluderer huseiere forsikring og forretningseiendom forsikring. Eksempler på spesialforsikring inkluderer forretningsavbruddssikring for å beskytte mot tap når du ikke kan drive din virksomhet på grunn av skade på eiendom og byggherrens risikosikring for når bygninger blir skadet mens de bygges. Kjel og maskin forsikring og glass forsikring er også tilgjengelig.

Beskytter deg mot ansvar

Casualty forsikring dekker deg når du eller din bedrift må betale erstatning på grunn av noe du gjorde eller noe som skjedde på grunn av noe du ikke gjorde. For eksempel, hvis du eller din bedrift er funnet skyldig for en skade som oppstår på ditt forretningssted eller på grunn av en bilulykke som du kan bli holdt ansvarlig for, kan du muligens bruke skadeforsikring til å dekke dine tap.

Mer spesifikt kan erstatningsansvaret for lokaler betale erstatning hvis en kunde slipper og faller i virksomheten din, mens virksomhetsskadeforsikring kan beskytte deg mot krav om uaktsomhet knyttet til arbeid utført av firmaet ditt. Ytterligere eksempler på skadeforsikring inkluderer flyforsikring og arbeidstakers erstatningsforsikring.

Beskytte deg gjennom Allmenn Ansvar og Eiendomsforsikring

Personlig linjeforsikring beskytter deg som person. Du kan bruke den til å betale for skader som du ikke kan dekke på egen hånd, som om huset ditt er ødelagt eller du er ansvarlig for skader i en ulykke. Bilforsikring og huseiereforsikring er de vanligste eksemplene på personlig forsikring. Du kan også personlig kjøpe beskyttelse som flomforsikring og forsikring om paraplyansvar, som vil dekke deg, bør skade overstiger de som er betalt av dine andre forsikringspolicyer. Leietakere forsikring er også tilgjengelig.

Beskytte bedriften din med premisser for ansvarsforsikring mot generell ansvar

Din virksomhet kan kjøpe egne forsikringspolicyer for beskyttelse mot spesielle risikoer i dine lokaler eller kombinere flere forsikringsprodukter. Commercial lines forsikring omfatter vanligvis arbeidstaker erstatning forsikring, eiendom forsikring, kommersiell bil forsikring og ansvarsforsikring.

Kommersiell bil- og eiendomsforsikring utvide den samme typen dekning til virksomheten din som deres personlige linjer forsikring motparter gjør for deg som individ. Arbeidskompensasjon er et eksempel på virksomhetsskadeforsikring ved at den dekker skader på skader som oppleves av ansatte mens de jobber. Din virksomhet kan også kjøpe ansvarsforsikring som direktør- og tjenestemannens ansvarsforsikring, feil og forsømmelser forsikring og feilbehandling forsikring.

Beskytte andre gjennom livsforsikring

Livsforsikring er forskjellig fra andre forsikringstyper. I tillegg til det åpenbare skillet mellom å beskytte livet i stedet for eiendom, er det også forskjellig i hvordan det kjøpes, vedlikeholdes og utbetales. I motsetning til eiendom og skadeforsikring, fornyes den ikke årlig og utløper bare når den forsikrede dør eller politikken bortfaller. Når det utbetales, kompenserer livsforsikring navngitte begunstigede, som familiemedlemmer og andre kjære. Så slutter det. Eiendoms- og ulykkesforsikring kan imidlertid dekke flere krav og forbli i kraft selv etter at disse krav er betalt.

Anbefalt