Navy Chaplain Salary

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Navy-kapelliner, eller ministre, er ordinerte prestegrupper som gir åndelig veiledning til menn og kvinner i USAs flåte. Det er mange trosformer en kapell kan representere, inkludert protestantiske, katolske, jødiske, muslimske og buddhistiske. Kapelliner jobber, bor og spis med soldatene eller marinen 24 timer i døgnet, syv dager i uken. I tillegg til å hjelpe sine medarbeidere, spredes også kapellene Guds ord til ikke-troende mens de reiser rundt i verden.

Starter Slary

Startlønnen for en US Navy-kapell er $ 24 000 i året. Etter fire års tjeneste kan en marin kapellens lønn øke til så mye som $ 78 500. Kapelliner trenger ikke å gå gjennom de samme rigorene som andre offiserer gjør, men de må passere en militær idriftsettelse fysisk og engasjere seg i Navy, enten som aktiv tjeneste eller reservere kaplaner.

Finansiell støtte

Navy-chaplains med utestående seminarskole og / eller studielån til studentelever kan få ekstra økonomisk støtte for å hjelpe dem med å betale av gjeld. Navy gir opptil $ 40.000 til kapellene for å tilbakebetale studielånene.

fordeler

Navy-kapellene tjener en mengde fordeler i tillegg til deres lønn. Fordelene inkluderer gratis bolig, betalt ferie, rabatter på reise og underholdning, full medisinsk og dental forsikring, og et godtgjørelse for mat og klær.

Reise

Navy-kapellene får reise verden gratis mens de er på jobb. En del av jobben deres er å spre Guds ord til ikke-troende over hele verden. Under reisen får også kapellene å møte jevnaldrende i sitt yrke og delta på videreutdanningsseminarer.

Anbefalt