Risiko med Alpaca Farming

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alpacas har fanget amerikanernes fantasi, med mange som bestemmer seg for å sette opp en alpaca farm. Belønningene kan være enorme - og risikoen går høyt. Alpacas anses som relativt lave vedlikeholdsdyr, men det er flere hensyn til deres omsorg og vedlikehold.

Investering

Det tar betydelige investeringer for å starte en alpaca gård, kombinert med løpende pleiekostnader. Det er ingen garantier for at dyrene dine vil gi avkastning.

Skade

Alpacas har risiko for skade, sykdom og død. Opprettholde ordentlige gjerder og strukturer for å redusere skade, sjekk dyrene minst to ganger om dagen, og sørg for å bære forsikring.

Oppdrett

Alpakavl kan være risikabelt på grunn av dødsfall i mødre og foster. Avl fører også til økt besetningssvikt, for eksempel for mange menn eller kvinner.

Sykdom

Bovine viral diaré virus er ekstremt farlig for alpacas. Andre sykdomsrisikoer inkluderer kokkusi, magesår og meningeal ormer.

Aggresjon

Studs (uendrede menn) har en tendens til å være aggressiv mot andre menn, noe som vanligvis resulterer i kamp. Når du kjemper, kan alpacas alvorlig skade hverandre, så hold tappene skilt.