Florida Subcontractor Laws

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Florida Statutes 713.01 (28) definerer en underleverandør som en person som ikke er en materialman eller en arbeider og som inngår en avtale med en entreprenør for å utføre kontraktsforpliktelser. En underentreprenør skal ikke forveksles med en underentreprenør, som ifølge Florida Statutes 713.01 (29), er en annen enn en materialist eller en arbeidsfører som inngår avtale med en underleverandør for utførelsen av underentreprenørens kontrakt.

Konstruksjon Kontrakt Prompt Payment Law

Florida Statutes 715.12 er kjent som Construction Contract Prompt Payment Law, som bare gjelder skriftlige kontrakter for å forbedre fast eiendom. En byggeline må også være autorisert i del I i kapittel 713.

Hvis en underleverandør har underleverandørpliktige til å hjelpe ham med arbeidsplasser, må underleverandøren betale under de vilkår som er angitt i kontrakten med underentreprenøren. I kontraktskjeden, når skyldneren har blitt betalt av entreprenøren eller underentreprenøren, er betalingen på grunn av underleverandørens skyldige umiddelbart, i henhold til Florida Statutes 715.12 (4) (b), så lenge obligasjonsforpliktelsen ga gjeldsmedlemmet alle bekreftelser og dispensasjoner som kreves for riktig betaling.

Søknad av penger til materiell konto

Florida Statutes 713.14 (1) fastslår at enhver underentreprenør må utpeke kontrakten som betalingen er utstedt for. Underentreprenøren kan også betegne kontoelementene som betaling skal brukes til. Hvis underleverandøren gjør en falsk betegnelse, er hun ansvarlig for alle som har et tap som følge av den falske betegnelsen for hele beløpet av tapet.

Ifølge underleverandøren (2), hvis underleverandøren skylder en materialist eller annen underleverandør, må materialet eller underentreprenøren - eller underentreprenøren i forhold til entreprenøren - kreve at betaleren foretar en betegnelse av kontoen og kontoens gjenstander for hvilken betaling er for. Hvis det er krav om en lien for materialer som en underentreprenør gir, må underleverandøren bevise at det er gjort betaling for materialene.

Ansvar for kompensasjon

Hver underleverandør som engasjerer seg i offentlig eller privat konstruksjon, må gi kompensasjon for sine W2-ansatte, i henhold til Florida Statutes 440.10 (1) (a) og 440.38. En underleverandør må fremlegge bevis for arbeidstakerens erstatningsforsikring til entreprenøren. Hvis underentreprenøren er et aksjeselskap og selskapet har en offiser som velger å være fritatt, må underleverandøren gi en kopi av eksempelsertifikatet.

Sikkerhet for kompensasjon: Selvforsikringsselskaper

Florida Statutes 440.38 sier at hver underleverandør-arbeidsgiver må sikre betaling av arbeidstakerens erstatning ved å forsikre og holde betalingen forsikret. Det må også gi bevis for Florida Self-Insurers Guaranty Association at den har økonomisk evne til å betale - til tiden - nåværende og fremtidige krav.

Anbefalt