Hvordan bli en leder av Walgreens

Anonim

Hvis du er interessert i å administrere en Walgreens-butikk, trenger du ikke å ha en høyskole eller tidligere erfaring. Opplevelsen og høyskoleutdanningen kan imidlertid hjelpe deg med å komme frem til en lederstilling med Walgreens raskere. Hvor lang tid det tar deg å bli leder av Walgreens varierer og avhenger av din trening og erfaring, og veksten av Walgreens butikker i markedet.

Arbeid hos en lokal butikk for å oppnå detaljhandel hvis du ikke har noen. Enhver type detaljhandel erfaring vil hjelpe deg med å bli ansatt på Walgreens. Vanlige oppgaver inkluderer lagerbeholdning, kjører et kasseapparat og assisterer kunder.

Besøk en lokal Walgreens butikk for å søke om en assisterende manger stilling eller søke online via Walgreens nettside. Hvis du ikke har omfattende detaljhandel, kan du søke om en timeklerkerposisjon i stedet. Walgreens fremmer alle ledere fra bedriften, noe som betyr at assistentlederposisjonen er den høyeste posisjonen du kan ansette på. Hvis det ikke er noen åpninger i butikken eller området der du søkte, vil du ikke få et intervju samt ringe og må kanskje se på et annet sted.

Utfør jobben din på Walgreens etter beste evne, uansett om du ble ansatt som kontorist eller assistentleder. Dette inkluderer arbeidet når det er planlagt, å være i tide, løse kundeproblemer, være en lagspiller og vise en positiv holdning. På Walgreens er kampanjer basert på ytelse og ikke senioritet. Jo bedre du gjør jobben din, jo raskere vil du bli forfremmet til en lederposisjon. Du kan bare bli forfremmet til lederposisjon hvis det er åpninger i din region.