Hvordan åpne en Senior Care Business i Canada

Anonim

Senior omsorgsvirksomhet er blant de raskest voksende bedriftene i Canada. Det er anslått at 2030 vil være 40 pensjonister for hver 100 arbeidere i landet, sammenlignet med om lag 21 nå. Trodde det er et voksende marked, må du være klar over de spesifikke utfordringene som følger med dette markedet og din spesifikke lokalitet. Selv om du velger en franchise, må du fortsatt gjøre din due diligence.

Inn på de tjenestene du ønsker å tilby. Som en eldreomsorgsvirksomhet kan tjenestene variere sterkt. En ledende canadisk leverandør tilbyr komplekse helsevesen for de som har Alzheimers eller quadriplegics, mens en annen er en registrert fotpleieleverandør. Ulike tilbud kan gi deg en mer attraktiv organisasjon, men det kommer også med økte kostnader for å ansette sertifiserte eller bedre kvalifiserte medarbeidere eller å gi mer omfattende opplæring.

Få din økonomi i orden. Gå til nettstedet for kanadisk næringsliv, en offentlig organisasjon (se Ressurser nedenfor). Du kan søke på dette nettstedet av provinsen der bedriften din vil bli plassert for informasjon om programmer for å kompensere for kostnadene for bedriften din. De gir også informasjon om hvordan man oppretter en forretningsplan.

Vurder en franchise. Noen av disse operasjonene er nøkkelen, noe som betyr at de i utgangspunktet gir deg en arbeidsmodell, som deretter replikeres i din franchise-plassering. Bare fordi ressurser blir levert til deg, betyr ikke at du bør overse due diligence. Du trenger å vite hva hver operasjon innebærer, hvor dine ansvarsområder og ressurser slutter, og hvor de av morselskapet begynner.

Ta inn på lokalt baserte eller globale franchiser. Noen selskaper, som Omaha-baserte Hjem i stedet Senior Care, har en virkelig global tilstedeværelse, men det finnes også flere lokalt baserte selskaper som for eksempel Nurse Next Door og For seniorer. Veie de alternativene som passer best for deg, inkludert dybden av treningsråd, teknisk støtte og utdanningsmuligheter som gir nye medarbeidere gjennom din bedrift.

Bli tilknyttet en næringslivsforening, som en lokalbasert organisasjon, som Ontario Home Care Association (OHCA), Den kanadiske føderasjonen av uavhengige bedrifter eller Canadian Academy of Senior Advisors (CASA).

Anbefalt