Hva er Agile Project Management?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forretninger i disse dager krever prosjektledere å være fleksible og svare godt på endring. Agile Project Management er en spesifikk tilnærming til prosjektledelse som forsøker å håndtere prosjekter som må endres raskt og adressere endring effektivt.

Identifikasjon

Agile Project Management er en metode for prosjektledelse som oppmuntrer til team-tilnærming til prosjekter. Denne prosessen gjør at prosjektets omfang kan endres raskt og ofte, ved å legge vekt på interessentintervensjon og kommunikasjon. Programvareutviklingsprosjekter bruker ofte den fleksible metoden for prosjektledelse.

Omfangsstyring

I Agile Project Management er det et større behov for å være oppmerksom på omfanget kryp, gitt at endringer i prosjektet pleier å komme raskt og må integreres like raskt.

planlegging

Planlegging er en utfordring. Agile prosjekter har en tendens til å fokusere på grupper av personell som jobber samtidig, etterligner effekten av krasj og / eller rask sporing.

Endringsledelse

Agile Project Management krever en effektiv måte å spore endringer gjennom hele prosjektet. Forutsetningen for Agile-tilnærmingen forutsetter at endringsforespørsler blir gjort som krever en rask godkjenningsprosess og implementeringsramme.

kommunikasjon

Agile krever at prosjektgruppemedlemmer samhandler med prosjektinteressenter regelmessig, ukentlig eller enda oftere. Dette er kritisk fordi det gjør det mulig å foreta raske endringer i prosjektet når det utvikler seg.