10 Hobbyer som kan bli en bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Oversikt

Det er ofte sagt at lykke oppnås når lidenskapen kolliderer med dyktighet. Med andre ord trives folk når de gjør de tingene de elsker. Naturligvis blir det betalt for å gjøre disse tingene, det er mange som vurderer et drømmeliv. Dessverre, de fleste anser et slikt liv bare det: en uoppnåelig drøm. Det trenger ikke å være tilfelle, skjønt. Mange hobbyer og lidenskaper kan - og gjør - føre til lukrative karrierer og oppfylle liv.

trene

Fitness guruer som er lidenskapelig om å holde seg i form har en unik mulighet til å lære hva de elsker å gjøre. Enten du utmerker deg ved vektløfting, yoga, pilates eller terrengsykling, kan du ta kurs for å bli instruktør. Vurder også å få en jobb som trener for skoler og klubber.

Photography

Alle kan ta et bilde med et kamera, men det er ingen hemmelighet at noen er bedre til å lage bilder enn andre. Hvis du har imponerende fotograferingskoteletter, vil folk betale deg gode penger for arbeidet ditt. Å bygge din portefølje, tilby dine tjenester til lave priser og jobbe deg opp.

snekker

Med utallige fabrikker som lager tremøbler til imponerende lave priser og imponerende raske hastigheter, tror du at det ikke ville være behov for håndlagde snekkerarbeid. Det er ikke tilfelle. Mange hjem- og bedriftseiere verdsetter fortsatt godt håndverk og er villige til å betale for håndlagde, robuste, enestående slag.

Musikk

For noen er musikk ikke bare en hobby - det er nødvendig for deres lykke her på Jorden. Hvis du faller inn i kategorien "musikkelskere", er det kanskje en karriere i staber, notater og nøkkel signaturer for deg. Du kan gi privat stemme- eller musikkleksjoner i ditt hjem eller leie et studio og jobbe derfra.

Mote

Det kan komme som en overraskelse, men de som nøye følger de nyeste trendene og coo over magasindeksler og fremmede-antrekk, kan faktisk tjene penger på deres kjærlighet til alle ting mot motsetning. For eksempel kan moteguruer bli personlige stylister, som tjener som klientens "røst av grunn" når det gjelder garderobe. Moteelskere gjør ofte gode blogger og bokforfattere også.

baking

Å starte en bakevarer krever at du går gjennom noen lisensiering og kanskje noen kjøkkenoppussinger for å oppfylle regjeringsstandarder, men utbetalingen er givende. Begynn med å få venner og familie til å teste bakt varer og fremme deg selv rundt i nabolaget og byen.

blogging

Hvis du er en forfatter, og du liker å ha et publikum leser arbeidet ditt, bør du vurdere å starte en online blogg eller to. Emnet skal være om noe du er både lidenskapelig og kunnskapsrik om. Vet at penger ikke vil oversvømme med en gang, siden det tar litt tid å bygge opp lesere, og leserne er nødvendige for annonsenes inntekter.

Vintage Collecting

Scouring lokale sparsommelighet butikker, loppemarkeder og garasje salg og deretter videresalg av funnene dine til en høyere pris kan være ganske lukrativ. Vintage samlere bør ha omfattende kunnskap om varene de kjøper og selger. Du kan selge dine skatter online eller sette opp butikk på en antikvitetsbutikk.

Landskapsvedlikehold

For noen, klippe plenen, trekke ugress og mulching er hagen en fryktet - og noen ganger forsømt - chore. Hvis du er noen som faktisk liker å gjøre disse tingene, vil du finne at tjenestene dine er verdsatt. Post annonser på lokale kafeer, bokhandlere og andre butikker for å begynne å bringe inn klientell.

organisering

Ikke alle er i stand til å holde seg organisert. Så, hvis du rengjør, ordner og skaper et sted for alt kommer naturlig til deg, bør du vurdere å tjene penger på dine ferdigheter. Bestem hvilken type organisering du foretrekker å gjøre, enten det er grunnleggende hjemme organisering, papir organisering eller til og med organisering av virksomheten.