Hvordan tjene penger å bygge Dog Houses

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med mer enn 43 milliarder dollar brukt på kjæledyrbransjen i fjor, er det sikkert mulig å tjene penger på å bygge hundenes hus. Hunder blir ofte oppfattet som en del av familien, og de fleste kjæledyrseiere ville ikke sende et familiemedlem til å sove under verandaen. Markedet for både lav- og high-end hundehus fortsetter å øke og klok forretningsfolk vil være raske til å møte etterspørselen.

Elementer du trenger

  • Hundehus

  • Bedriftspapirer

  • Telefon

  • løpesedler

  • Datamaskin (valgfritt)

Få de riktige forretningslisensene for ditt område ved å sjekke med fylkets bedriftsavdeling, som ofte finnes på det lokale rettshuset. Kjøp forretningsmessig brevpapir for å forbedre det profesjonelle bildet av din hundesalgsvirksomhet. Vurder konkurransen ved å undersøke hundemarkedet i ditt område som om du var en kunde interessert i å kjøpe et hundhus. Identifiser hva som er tilgjengelig, i hvilket prisklasse, med hvilke spesielle funksjoner. Legg merke til hvilket segment av hundebutemarkedet ennå ikke er adressert tilstrekkelig i ditt område.

Utvikle designene dine for to eller tre grunnleggende hundehus og list alle materialer som trengs for å bygge disse enhetene. Rådfør deg med en lokal veterinær for å sikre at designene dine er helt trygge for hunder. Undersøk materialkostnadene og verdien av tiden din for hvert av designene. Snakk med lokale byggematerialeleverandører for å bestemme på hvilket tidspunkt du vil kvalifisere for volumpriser. Vurdere om du kan bruke resirkulert materiale trygt, som både ville redusere kostnadene og legge til et "grønt" salgsargument på produktene dine. Beregn hva din laveste salgspris må være for å tjene penger på å bygge og selge hundenes hus.

Bygg flere utvalgsmodeller av hundenes hus. Ta dem til spesielle arrangementer og bruk dem til å vise potensielle kunder kvaliteten og unike egenskapene til produktene dine. Utvikle en markedsføringsplan for å gjøre offentligheten oppmerksom på produktlinjen din. Vurder å donere noen av hundenes hus til det lokale dyret, enten for at de skal bruke eller auksjonere som en fundraiser; Dette vil generere positiv publisitet for produktene dine. Plasser flyger på oppslagstavler på veterinærkontorer, kjæledyrforsyningsbutikker, groomere og butikker som selger hundefôr. Oppgi virksomheten din på datamaskinens kataloger over kjæledyrprodukter for ditt område og vurdere å utvikle et nettsted for å vise frem arbeidet ditt. Send flyger til hjemmedesignfirmaer som annonserer din evne til å skreddersy hundehus opprettet for å speile eller utfylle hundeeiers hjem.

Vurder å legge til tilbehørsprodukter for å forbedre husholdningsvirksomheten, som for eksempel hundesikker verftgjerding, hundesenger, festet og vannskåler. Angi kostnadene for å tilby en leverings- og oppsetttjeneste for kunder innenfor en bestemt avstand fra hjemmet ditt. Spor etterspørselen og administrer varen nøye slik at du vil kunne gi rask omgang på ordrer.

Oppfølg ved å sende årlige hilsener til kjæledyrene i familier som har kjøpt produktene dine, og inkluderer kuponger for tilbehør og ekstra hundekjøpskjøp. Overvei å tilby en kupong som kunder kan gi til venner å tjene et gratis tilbehør hvis vennene kjøper et hundes hus - ordet er noe av den mest effektive annonseringen. Spore sesongmessige svingninger i din bedrift og vurdere å tilby relaterte feriepakker som vil inkludere flere av produktene dine.

Oppbevar nøyaktige poster for både inntekts- og markedsføringsformål. Identifiser dine mest populære elementer og tilby mer som de. Fase ut elementer som ikke selger godt eller finne en ny måte å markedsføre eller omarbeide dem på. Fortsett å holde tabs på kjæledyr og hunden i ditt område for å kunne svare på utviklingsbehov og spesielle situasjoner for å holde bedriften lønnsom.

Tips

  • Ikke begrens deg selv til hundhus. Katter, friter, fugler, kaniner, reptiler og andre kjæledyr trenger steder å bo og adressere deres behov, kan gi en ekstra inntektsstrøm for virksomheten din.

    Vurder å tilby årlige vårrensesertifikater for salg som vil inkludere en grundig desinfeksjon av hunden huset, maling, takreparasjon, en ny ny innvendig pute og kanskje et lite leketøy for beboeren.

Advarsel

Opplær deg selv om farer eller helserismer forbundet med produktkategorien din, og gjør en innsats for å beskytte mot disse problemene, for eksempel giftige malinger, splinterende tre eller inngrepsområder.