Slik selger du matvarer på nettet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du lager mat som baker eller matleverandør, får du flere kunder ved å lage et nettsted for å selge dine matvarer på nettet. Selv om du ikke er profesjonell, men du lager spesiell mat som venner og familie nyter, bør du vurdere å selge på nettet. For å få riktig tillatelse fra Helse- instituttet, trenger du en oversikt over alle ingrediensene i matvarer.

Elementer du trenger

  • Fryseboks

  • Oppbevaring

  • emballasje

  • nettsted

Bestem målgruppen din. For eksempel, hvis du selger bakte varer som cookies eller brownies, dette faktorene i hvordan du markedsfører nettstedet ditt.

Kontakt Helsedepartementet og registrer deg som baker eller matleverandør (Se Referanser). Avdelingen vil sørge for at du oppfyller alle regler og standarder. Når registreringen er fullført, vil du motta din tillatelse for et hjem matleverandørvirksomhet.

Kjøpe en stor fryser. Pass på at du har alt riktig lagrings- og matlagingsutstyr for maten du vil selge. Vær forberedt på store bestillinger.

Kjøp emballasje som er egnet for å sende maten til nettkunder. Slike emballasjer kan inkludere Styrofoam og tykke bokser for å hindre at maten beveger seg rundt. Test ved å sende en pakke til en venn.

Lag et nettsted som inneholder bilder av hver matvare, priser og leveringsmetoder. Vær så enkel som mulig. En profesjonell fotografs arbeid kan være mer polert enn bilder du tar deg selv.

Opprett en PayPal-konto spesifikt for nettstedet. Registrer deg for en PayPal-bedriftskonto og få koden for en PayPal-knapp for å legge til på nettstedet ditt.