Slik beregner du prosentandel av salg til utgifter

Anonim

Beregning av prosentandel av salg til utgifter refereres vanligvis til som prosentandel av salgsmetode. Denne metoden brukes av bedriftseiere og ansatte i en bedrift som lager budsjetter for å avgjøre om forholdet mellom utgifter til salg er hensiktsmessig. Hvis forholdene er for høye, kan virksomheten foreta justeringer for å redusere kostnadsprosent og øke fortjenesten. Beregningen kan brukes til å finne prosentandelen av salget for alle utgifter og også for bestemte utgiftskategorier.

Beregn ditt totale salg for perioden. Du kan analysere data for en tidsperiode, for eksempel å bryte den ned daglig, månedlig, kvartalsvis eller årlig.

Beregn utgiftene dine i samme tidsperiode som du samler salgsdata til.

Del kostnaden totalt av salgsinntektene totalt. Resultatet er prosentandelen av salget til utgifter. For eksempel, hvis inntekten din for en bestemt periode er lik 200.000 dollar og utgiftene dine for samme periode er lik 95.000 dollar, del opp $ 95.000 med 200.000 dollar. Resultatet er.475 eller 47,5 prosent. Dette betyr at 47,5 prosent av salget går for utgiftene for perioden som analyseres.