Hvordan markedsføre Clickbank produkter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

ClickBank er en online plattform som forbinder digitale produktskapere til tilknyttede markedsførere, som markedsfører produkter til kunder på Internett på forskjellige måter. Produktskapere lister sine produkter i en online markedsplass for markedsførere å velge og markedsføre, og markedsførere tjener provisjoner i området fra 1 til 75 prosent av salgsprisen for deres innsats. Produktskapere og markedsførere kan begge registrere seg for å være ClickBank-medlemmer, men bare markedsførere får det gratis. Som markedsfører inkluderer effektive metoder for å fremme digitale produkter bruk av nisjeautoritet nettsteder, videoer, blogger og sosiale medier for å vise koblinger til produktene du markedsfører.

Nisjeautoritet Nettsteder

Markedsførere som er autoritet på en bestemt nisje, for eksempel italienske viner, Las Vegas reise eller til og med skisse kunst, og eier en informativ nettside har en plattform for å fremme ClickBank produkter. Du kan tjene tilbake kommisjoner ved å gi informasjonsinnhold til nisjemålere ved å plassere tilknyttede lenker på riktig måte på hjemmesiden din eller på bloggsiden. Du kan opprette en handlingsavdeling for produktet på hver side som viser tilknyttede linker som en referanse slik at de besøkende kan klikke gjennom for å lære mer informasjon. Du trenger å ha litt trafikk bygget opp på nettstedet ditt hvis du skal se et stort antall konverteringer.

Online videoer

Markedsførere kan lage korte videoer som skal vises på nettsteder som YouTube og Blinkx for å markedsføre ClickBank-produkter. Den type video og innhold du gir, er helt opp til deg. Du kan vise en video med en lenke til produktet som er oppført under innholdet, eller du kan inkludere en produktlenk i selve videoen. Du kan laste opp alt fra humoristiske videoer til å få rik-raske spiler til animerte korte skisser for å markedsføre ClickBank-produkter; Bare vær sikker på at videoen har noe forhold til produktet du annonserer.

Proprietære blogger

Proprietære blogger, der du tilbyr kommentarer om aktuelle hendelser eller emner du kjenner godt, kan brukes til å markedsføre ClickBank-produkter. Du kan lage en blogg via WordPress gratis, og deretter legge til produktkoblinger til de forskjellige innleggene dine. Det finnes en rekke gratis blogplattformer enn WordPress, for eksempel Blogger, som også kan hjelpe deg med å komme i gang. Hvis du oppdaterer blogginnleggene dine regelmessig og sender dem til bloggens e-post abonnentliste, har du en solid sjanse for nettingprovisjoner.

Sosiale medier

Med sosiale medier kan du legge inn artikler på hjemmesiden din eller legge inn linker på andres meldingsbrett. Overbevisende innhold med lenker kan gå viral, til slutt generere provisjoner for deg. For at denne metoden skal fungere, må du bygge opp dine venner og forbindelser.Du kan også bruke ClickBank Social Promote-funksjonen, som gjør at du kan like produkter på markedet og har koblinger plassert direkte på dine sosiale mediesider. Dette gjør det enklere å utnytte sosiale medier til din fordel. Du trenger ikke å bekymre deg for å omformulere koblinger når du bruker funksjonen for sosiale fremme, noe som gjør det enklere å velge produkter og begynne å tjene provisjoner.