Hvordan donere Pet Supplies til Humane Society

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan donere Pet Supplies til Humane Society. Humane Society er dedikert til omsorg og velvære av dyr. Antallet dyr som er forlatt eller trenger et kjærlig hjem er overveldende, og det er også behov for kjæledyr forsyninger. Bruk følgende for forslag eller ideer om å lære hva og hvordan du donerer kjæledyr forsyninger til Humane Society.

Ring eller stopp av Humane Society i ditt område for å se hva de har mest behov for i veien for kjæledyr forsyninger. Mange av stedene vil få sine kjæledyrtilførselsbehov lagt ut og kan til og med ha en ønskeliste med ting de trenger og håper bare at noen gode hjertepersoner vil gjøre sitt ønske til virkelighet.

Sjekk nettsider for Humane Society i ditt område hvis du har Internett-tilgang. Listen og behovene for kjæledyrrekvisita endres alltid, så sjekk ofte for å få vite hva som trengs fra måned til måned.

Oppgi grunnleggende dyrepleieartikler som alle humane samfunn trenger regelmessig. Disse inkluderer hund og kattemad, kjæledyrsmaks, tygge leker, kattunge, kjæledyrsengetøy, tepper eller tepper. De har også alltid behov for kjæledyrbærere, kjæledyrkasser, doggie porter, bånd, krager, seler, små plast svømmebassenger, kjæledyr boller, matbrett og vannflasker. Ikke glem å donere kjæledyr shampoo, balsam, børster, kammer og andre pleie elementer som kan være nødvendig.

Ta rengjøringsmateriell til et Humane Society for bruk for å holde kjæledyrene rene og frie for sykdommer. De har alltid behov for papirhåndklær, badehåndklær, blekemiddel, natron, brøler, pooper scoopers, søppelposer, søppelkasser, søppelkasser og cedarspåner. I tillegg gjør ditt riflet papir stor sengetøy til små valper og kattunger.

Gi kontorrekvisita til bruk av personalet på Humane Society. Det krever mye kopipapir, penner, filer, kontorutstyr, datamaskiner, skrivebord, telefoner, kopimaskiner og faksmaskiner for å holde et gjennomsnittlig Humane Society i drift for å ta vare på alle innkommende kjæledyr, møte deres behov og forsøke å finne gode hjem for dem.

Doner penger til Humane Society for å la dem kjøpe eksakte kjæledyr forsyninger som møter deres behov. Pengene går også til å betale for veterinærutgifter. Mange dyr er syk eller trenger operasjoner, og kostnaden for å gjenopprette helsen sin kan være dyrt. Noen av dyrene har medisinske forhold, slik at de trenger medisiner eller medisiner for å holde dem sunne og penger donert for disse typer kjæledyr forsyninger er mer enn velkommen.

Vask og rengjør kjæledyr forsyninger, leker, bånd og sengetøy som du har hjemme etter tap av et kjære kjæledyr. Det er en sløsing å bare kaste disse kjæledyrleverandørene bort når det er så mange dyr som trenger dem. Bånd og krager vil vaske opp pent, og hvis du skrubbe opp kjæledyrsdekkene og vaske sengetøyene i tillegg, kan de lage fine donerte gjenstander. Bare vær sikker på at alt du donerer til Humane Society er rent.

Gjør det et poeng å donere din tid til Humane Society. Behovet for frivillige å holde og omsorg for dyr er alltid høyt. Mange av dyrene må gå hver dag, og det tar mange frivillige å få dette til å skje. Du kan gi "deg selv" som en kjæledyrstilførsel til Humane Society.

Advarsel

Ikke ta åpent kjæledyrsmat eller kjæledyrsmad med utløpsdatoer til Humane Society, da det bare vil bli kastet bort.