Hvordan skrive en forretningsplan for en Doggy Daycare

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan skrive en forretningsplan for en Doggy Daycare. Da våre kjæledyr blir mer og mer som familiemedlemmer, hopper doggiske daggarn over hele landet der hunder kan trene, sosialisere og motta kjærlighet og hengivenhet mens deres eiere er borte fra hjemmet. Å starte en doggy barnehage krever en solid forretningsplan for å komme i gang, samt en bakgrunn i helsevesenet eller hundens atferdstrening.

Lag en liste over de tingene du vil tilby og oppnå med din doggy barnehage. Dette bør inkludere dager og timer du vil være åpen; typer og størrelser av hunder du vil vurdere; hvis du vil tilby måltider, leker, turer og tjenester, inkludert pustefriing eller bading; og ethvert annet aspekt av den daglige funksjonen av doggy barnehagen.

Forskning på markedet. Dette bør inkludere besøk og skriftlige notater om andre doggy daycares i ditt område. Hvis du ikke har konkurranse i ditt område, skal du undersøke doggy daycares i et område med samme demografi (populasjoner og deres kjæledyrpopulasjon, gjennomsnittlig inntekt og medianalder) som ditt område.

Snakk med en veterinær om mat, kenneler, atferdsredskaper og leker du bør tilby. De vil vite hva som er universelt for mange raser, aldre og temperament av hunder. Det er også en god ide å etablere et forhold til dem, slik at du har en nødkontakt i tilfelle skade eller sykdom mens du er i din omsorg.

Pris ut utstyr og forsyninger. Gå til din lokale dyrebutikk og pris ut hundemat, kenneler, leker og andre forsyninger du trenger. Kenneler kan i gjennomsnitt koste mellom $ 100 og $ 200, avhengig av størrelse og stil av kennel. Snakk med butikkansvarlig om forretningskontoalternativer eller rabatter de kan tilby. Spør også om det er et sted å annonsere i sin virksomhet, for eksempel et fellesskapstabell eller nyhetsbrev.

Søk forretningsassistanse i form av programvare eller konsulenttjenester. Hvis du har penger til å bruke på en profesjonell forretningsplanforfatter, bruker du den. Hvis du ikke gjør det, er det mange programmer, bøker og selskaper som tilbyr informasjon som kan hjelpe deg å bygge forretningsplanen selv. Et slikt firma, BusinessPlans.com, tilbyr forretningsplaner for doggy daycares som en mal i programvaren, som vanligvis går rundt $ 100.

Tips

  • Forretningsplan programvare er en god investering. Du kan skrive kostnaden av, pluss du får trinnvise instruksjoner om å bygge din doggy dagpleie forretningsplan. Programvaren vil også hjelpe deg med å formatere den i den beste presentasjonen for å få de beste resultatene.