Hva er i en bakgrunnskontroll for entreprenører?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Folk ser ofte til fortiden for å forutsi fremtiden. Dermed logikken bak bakgrunnen sjekker. Hvis du skulle ansette noen, vil du kanskje vite om de har en straffedom eller har blitt saksøkt og tapt. Hvis du tildeler kontrakter til den føderale regjeringen, kan dette være dobbelt viktig fordi en entreprenør kan ha tilgang til sensitiv informasjon. Den føderale regjeringen utfører jevnlig bakgrunnskontroller for å sikre at potensielle entreprenører har etiske, tekniske og økonomiske midler til å utføre et prosjekt.

Utelatt partiliste system

I en rapport fra Regjeringsansvarskommisjonen 2007 indikerte statlige kontraktsansvarlige at et av de første stedene de startet ved å utføre en bakgrunnskontroll, var det ekskluderte partisystem. EPLS er en nettbasert, offentlig tilgjengelig database av føderale entreprenører og personer som i kraft av mislighold på en tidligere føderal kontrakt er forbudt fra å motta føderale kontrakter for bestemte tidsperioder.

Straffekontroll

Kontraktsansvarlige har mulighet til å be om kriminelle kontroller av entreprenører, og slike kontroller kreves for enhver entreprenør som har tilgang til et føderalt informasjonssystem, eller som jobber for Justisdepartementet, Institutt for hjemlandssikkerhet og andre organer med følsomme oppdrag.

undersøkelse

Kontraktsoffiserer kan foreta en undersøkelse av andre personer - inkludert kunder, leverandører og underleverandører - for å måle om en entreprenør har mulighet til å utføre en jobb. Dette gjøres vanligvis for store kontrakter. Den føderale regjeringen opprettholder også en database med resultater på tidligere føderale kontrakter kjent som Federal Awardee Performance and Integrity Information System. Kontraktsansvarlige må ta hensyn til fortidens ytelsesinformasjon ved tildeling av kontrakt.

medarbeidere

Føderale anskaffelsesansvarlige kan også søke informasjon om ansatte hos en entreprenør.

Seksuell historie

Minst ett føderalt byrå, NASA, har spurt om seksuell historie av entreprenører som jobber i byråets laboratorium. I 2008 utstedte en føderal dommer et forbud som forbød øvelsen.

Forbundsforvaltningsforordning

Forskjellige aspekter av entreprenørkvalifikasjoner er beskrevet i Forbundsforetaksreguleringen, del 9. Dette lange dokumentet stikker ut de handlinger en kontraktsansvarlig kan ta i forbindelse med tildeling av kontrakt. Noen byråer, som Navy Avdeling, har også egne regler som regulerer deres praksis i tillegg til FAR. Andre byråer, som Federal Aviation Administration, er ikke pålagt å følge FAR, men har lignende regler.

Ikke-føderale kontrakter

Private selskaper utfører regelmessig bakgrunnskontroller av potensielle entreprenører, og deres praksis henger nært til de av den føderale regjeringen. Bedrifter kan gjennomføre kreditt sjekker, vurderinger av rettsopptegnelser og gjennomføre omdømmende undersøkelser.

Anbefalt