Slik holder du en privat vaffel i Indiana

Anonim

Indiana gaming lover gir for ideelle grupper å holde en privat tombola tilgjengelig for publikum for den økonomiske fordelen av gruppene. Indiana samfunnskode definerer en tombola å være, "salg av billetter eller sjanser til å vinne en premie tildelt gjennom en tilfeldig tegning." Kun lokale organisasjoner som er unntatt fra føderal inntektsskatt i henhold til IRS-koden § 540 (c) (6), er kvalifisert. Eksempler er samfunns-, pedagogiske, broderske, politiske, religiøse eller veteranorganisasjoner.

Send årlig Raffle License Application på In.gov nettsiden med den nødvendige informasjonen, for eksempel navn, adresse og kontaktinformasjon for organisasjonen. Du vil også trenge den spesifikke typen tombola, plasseringen, datoene og tidspunktene for arrangementet, og nok informasjon om organisasjonen din slik at kommisjonen kan avgjøre om du har lov til å delta.

Oppfordrer premier fra samfunnet til å tømme. Et bredere utvalg av premier vil gi publikum et større incitament til å delta i tomten.

Kjøpe et profesjonelt raffle kit fra et autorisert gaming selskap. De vil gi deg billetter og alt nødvendig utstyr.

Markedsfør tomten din gjennom pressemeldinger, lokale radiointervjuer og sosiale medier. Sett opp skilt i lokale butikkvinduer og andre synlige lokalsamfunn. Lag en nettside der folk kan se de tilgjengelige premiene.

Inviter media, samfunnsledere og publikum til tegningen. Det bør være åpen for åpenhet for å unngå spørsmål om vinneren, og jo mer spenningen jo mer samfunnet lærer om gruppen din og det er oppdraget.

Gi omgående en nyhetsutgave som viser vinneren og hvordan arrangementet hjalp ditt fellesskap gjennom din organisasjon. Gi et faglig gjort bilde hvis mulig.