Slik lager du en konvolutt riktig

Anonim

Hvis du starter en ny jobb som krever profesjonelle klientoppgaver, sender et personlig eller bedriftsbrev eller sender ut en flyger for en fundraiser eller annen hendelse, må du lære å ordne en konvolutt riktig. E-post som ikke presenteres på riktig måte, kan sende en melding til mottakeren at du ikke bryr seg nok om ham eller henne for å bruke tiden til å kaste sammen og legge inn elementer i en konvolutt.

Adresse konvoluttene dine før du fyller dem, spesielt hvis de inneholder brev til kunder eller potensielle kunder. Konvolutter kan adresseres ved å bruke en skriver for å transponere en adresse direkte på en konvolutt ved å skrive ut postetiketter som kan festes på konvolutten eller ved å skrive en adresse for hånd. Håndskrevne konvolutter skal bare brukes når du sender personlig korrespondanse til en venn eller et familiemedlem.

Samle materialene som må plasseres i konvolutten. Hvis du har mange konvolutter til ting med lignende opplysninger, kan du finne et stort overflateområde å jobbe med, for eksempel en bordplattform, et skrivebord eller en teller. Separat de forskjellige komponentene til hver postering i separate hauger innen en nåværende avstand fra hvor du skal jobbe.

Undersøk det største arket som skal inkluderes i postadressen. Hvis det største arket er et typisk 8,5-for-11-tommers brev, må det brettes i tredjedeler, med alle mindre ark eller postkomponenter brettet innvendig. Hvis den største papirstørrelsen er betydelig mindre enn et vanlig brevformatark, kan du brette papiret i halvparten eller la det utfolde seg hvis det passer inn i konvolutten.

Skyv det brettede papiret i en konvolutt med den åpne enden vendt mot undersiden av konvolutten. Mottakeren din skal kunne åpne konvoluttklaffen, trekke ut brevet og lese innholdet i postadressen uten å måtte vri papiret rundt eller opp ned. Tetning konvolutten din med en fuktig svamp hvis du ikke bruker en selvklebende (eller klebrig bakside) konvolutt.