Hvordan komme inn i Dye Sublimation Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Farget sublimering er en digital utskrift som påtrykker et bilde på spesialbelagt keramikk, polyester stoff og metaller. Det kreves å søke om en bedriftslisens og registrere firmaets navn i din tilstand før du driver en sublimeringsvirksomhet for fargestoffer. Det er også viktig å gjennomføre markedsundersøkelser, lære hvordan sublimeringsprosessen for fargestoff fungerer, hvordan du bruker grafikkprogramvare og hvordan du feilsøker utskriftsproblemer. Å starte en fargestoff sublimering virksomhet er tiltalende fordi det ikke krever en stor kapitalinvestering. Andre fordeler inkluderer lav overhead og muligheten til å skrive ut høykvalitetsbilder på nesten alle overflater med polyesterbelegg.

Elementer du trenger

  • Farget sublimeringsblekk

  • Overfør papir

  • Varmepresse

  • Digital bildebehandling programvare (for eksempel Photoshop, Gimp eller Corel)

  • Blekkskriver

  • Polyesterbelegg

  • Polyestermateriale

  • Malingsprayer

Lær hvordan fargen sublimering prosessen fungerer. Det første trinnet for å skrive ut et bilde på overføringspapir ved hjelp av en skriver som spesielt bruker sublimeringsblekker. Sublimeringsfargestoff blir til en gass når varmen når 400 grader Fahrenheit og trykk påføres. Deretter danner blekket et permanent bånd til en polymerbasert fiber eller polyesterduk. Resultatet er et bilde som ikke vil skrelle eller knekke.

Bestem hvilke tjenester som tilbys. Det er mange spesialiseringer i fargestoff sublimering. For eksempel kan virksomheten din spesialisere seg på å plassere bilder på krus, t-skjorter, kortsplater, merker, keramiske fliser, visittkort og troféplater. Forbered en omfattende forretningsplan som inneholder en bedriftsbeskrivelse, en redegjørelse for formål, liste over tjenester og oppdragsgiver.

Kompilere en liste over høye sannsynlighet forretningsperspektiver. Forskning hva en potensiell klient gjør, slik at du kan målrette dine tjenester for å dekke deres behov. Ifølge Inc.com, bør selskaper begrense sitt fokus til en bestemt demografisk for å skille deres selskap fra andre i markedet. Noen farger sublimering bedrifter markedsfører sine digitale utskriftstjenester til bedrifter, små bedrifter, skoler eller suvenirbutikker.

Være kjent med hvordan du feilsøker og reparerer utskrift og trykker raskt på problemer. Du bør også ha sterk kunnskap om hvordan du arbeider med grafikkprogramvare, for eksempel Photoshop, Corel eller Gimp.