Fordelene ved et krisestyrings team

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Krisestyringsgrupper organiserer på institusjoner som skoler, bedrifter og nabolag for å holde borgere og eiendeler trygge i en krise. Krisestyringsgrupper utvikler og implementerer planer for å håndtere kriser. Det kan være vanskelig for borgerne å forberede seg på en krise, derfor fokuserer krisehåndteringslag på forberedelse for å redusere krisens negative innvirkning.

Reduserer døden

Krisestyringsgrupper kan redusere dødsfall ved å gi grunnleggende nødvendigheter som ly, mat og vann. Innbyggere i et lavinntektssamfunn eller fattig land uten et solid krisestyrings team er mer sannsynlig å lide av masse dehydrering, sult, epidemier og hjemløshed. Krisestyringsgrupper kan også iverksette oppgavestyrker for å redde mennesker i alvorlige tilfeller.For eksempel kan opplærte redningsgrupper innenfor krisehåndteringslaget redde borgere fanget i hus etter jordskjelv og tornadoer.

Forhindre kriminalitet

Noen individer kan føle seg desperate i en krise og stjele i et forsøk på å få ressurser. Andre kan dra nytte av sårbare borgere og bruke krisen som en dekning for deres mislighold. Krisestyringsgrupper gir borgere midler til å skaffe ressurser. Dette beroliger frykt og styrker forsvarsløse befolkninger. Krisestyringsgrupper reduserer også ødeleggelse som reduserer incitamentet til å begå kriminalitet. Krisestyringsgruppens innsats gjør det mulig for politibetjente å fokusere sitt arbeid på å beskytte borgerne.

Assist i emosjonell gjenoppretting

En krise kan være følelsesmessig og psykisk ødeleggende for borgerne. Men godhet og fysisk hjelp av krisestyringsgrupper kan redusere mengden fremtidig depresjon, frykt og angst. Smerten av forvirring og mangel på støtte i krisen kan forårsake betydelig mengde posttraumatisk stress. Imidlertid letter en krisehåndteringsgruppe den følelsesmessige skaden. Borgere kan se sin erfaring med takknemlighet for de som reddet dem.

Garner Eksterne ressurser

Krisestyringsgrupper kan jobbe på vegne av samfunnet for å få ressurser før, etter og under krise. Borgere kan føle seg for hjelpeløs til å be om ressurser i en krise. Krisestyringslag kan imidlertid appellere til å be om mat, midler og midlertidig ly. Når krisestyringsgruppene vokser i fremtredende grad, har de mer tilgang til bedriftsledere og landsdekkende ideelle organisasjoner.

Utdanne publikum

Krisestyringsteam har interesse, spesialisert kunnskap, lidenskap og tid til å utdanne publikum. Mens vanlige borgere kanskje ikke er kunnskapsrike, interessert eller i stand til å dele informasjonen om krise til andre, kan krisestyringsgrupper. Krisestyringsgrupper kan gi anbefalinger til bedrifter om hvordan man skal reagere på en krise, snakke med skoler og bruke media eller sosiale nettverk til markedsmetoder for å holde seg trygge i en krise. Utdanning av offentligheten bidrar også til å rekruttere og trene borgere som ønsker å hjelpe under krise.

Lokaliserer innsatsen

Ved å utpeke et krisehåndteringslag kan samfunnet tildele mer tid og ressurser mer effektivt. Hvis separate arbeidsstyrker forsøksløs løser en krise, risikerer de å se på medborgere som er fanget og ikke ber om riktig mengde ressurser. Et krisestyrings team holder også hverandre ansvarlig og er lettere ansvarlig for samfunnet, noe som reduserer svindel eller inkompetanse. Et krisehåndteringslag skaper et kommunikasjonspunkt, slik at regjeringen og samfunnet kan kontakte en kunnskapskilde og implementere en plan.