Den gjennomsnittlige kostnaden for Website Design for en liten bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Nettsteddesign påvirker bedriftens merkevarebilde og inntektsgenererende evne. Den gjennomsnittlige kostnaden for webdesign kan imidlertid være mer enn noen selskaper har råd til, gitt priser som er pålagt av tekstforfattere, grafiske designere og programmerere. Kostnadene varierer sterkt avhengig av kvaliteten og funksjonaliteten til et nettsted.

Domeneregistrering og hosting

Du må skaffe et domenenavn og serverrom for å lagre nettstedet ditt, som er kjent som hosting. Fra 2014 er registreringen av et domenenavn gjennomsnittlig ca $ 10 per år, når det gjelder factoring i kampanjer og rabatter knyttet til kombinert kjøp. Web hosting levert av en tredjeparts tjenesteleverandør er gjennomsnittlig rundt $ 10 per måned for en måned til måned plan. Imidlertid kan web hosting koste mindre hvis du kjøper seks måneders eller et års verdi av tid på en gang. Hvis du bruker en intern server til å lagre nettstedet ditt, vil den gjennomsnittlige kostnaden for å opprettholde nettstedet være avhengig av personell, utstyr og verktøyutgifter.

Design og grafikk

Du vil sannsynligvis inkludere logoer, bilder og bakgrunner på nettstedet ditt. Grafiske designere kan kreve et gjennomsnitt på $ 100 i timen for logo design, sammen med opprettelsen av andre tilpassede bilder du vil ha på nettstedet ditt. Mens du kan bruke gratis maler tilgjengelig gjennom WordPress, som er et åpen kildekode-bloggerverktøy og innholdsstyringssystem, har å ha tilpassede websider med til å sette virksomheten din bortsett fra konkurrenter.

Innholdsoppretting og ledelse

Du kan gi kopi skriving for nettstedet ditt internt eller outsource oppgaven til en tredjeparts tjenesteleverandør. Den gjennomsnittlige kostnaden for å jobbe med en tredjeparts tjenesteleverandør som spesialiserer seg på innholdsopprettelse, er $ 50 i timen, selv om det kan være mer om å jobbe med et high-end firma. Tilsvarende er det en rekke freelance-tjenester som belaster $ 25 per time eller mindre, noe som kan være et bedre alternativ for små bedrifter som ikke har ressurser til å ansette high-end tjenesteleverandører.

Programmering og funksjonalitet

Tilpassede websider, plugins og tilleggsprogrammer krever programmering, brukervennlighetstester og detaljert planlegging for å gi en jevn brukeropplevelse. Derfor setter små bedrifter ofte til IT-fagfolk som forstår webprogrammering og design. Arbeide med tredjeparts IT-fagfolk kan koste gjennomsnittlig $ 100 i timen, avhengig av omfanget og arten av prosjektet. På grunn av tiden som er involvert, kan dette være en av de dyreste delene av webdesign.