Slik starter du en hjemmebasert fotografering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mer enn en gang har venner og familie "oohed" og "aahed" over bildene dine. Kanskje du har tatt perfekt uttrykk for et ungt barn, eller brukt lys til å skape en romantisk stemning i et bryllupsslag. Dine bilder er alltid vakre og fremkaller følelser hos de som ser dem. Med det rette utstyret og en solid forretningsplan, kan du gjøre din lidenskap for fotografering til en blomstrende hjemme-basert virksomhet. Som med enhver bedrift, selvfølgelig, lykkes i fotografering krever engasjement, planlegging og dedikasjon til å gi et fremragende produkt.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan

  • Skatteidentifikasjonsnumre

  • Studioutstyr

  • nettsted

  • Markedsføringsmateriale

Definer spesialiteten din.Fotografering av fotografering er forskjellig fra fotografering av portretter, noe som skiller seg fra fotografering av bryllup. Bestem hvor styrken din ligger, og fokus på å lære så mye du kan om den typen fotografering.

Utvikle dine ferdigheter. Å bli en profesjonell fotograf krever mer enn bare et fint kamera og litt fotoredigeringsprogramvare. Kjenn innkjøpene til kameraet ditt og lær om komposisjon og belysning. Delta på fotograferingsverksteder og kurs for å finpusse dine ferdigheter.

Skriv en forretningsplan. Din plan bør minst omfatte en beskrivelse av hva du planlegger å gjøre, forretningsstruktur, priser, konkurranse og markedsplan. Forretningsplanen holder deg organisert, og kan hjelpe deg med å få finansiering utenfor, om nødvendig.

Søk om identifikasjonsnummer for føderale og statlige skatt. Besøk IRS-nettsiden for å søke om et føderalt nummer, og ta kontakt med statens byrå for skatt eller inntektsavdeling for å få statens nummer.

Konstruer et studio og utruste det. Et ekstra rom eller et ubrukt hjørne av kjelleren kan bli et fotograferingsstudio med riktig bakgrunn og belysning. Invester i lys, diffusorer, bakgrunner og annet utstyr. Ofte vil fotografer selge sitt brukte utstyr gjennom online fotograferingssteder eller lokale profesjonelle grupper.

Forskning fotoprint tjenester. En lokal fotograferingsforening eller fotografimagasin har generelt leverandørlister som gir utgangspunkt. Velg en leverandør som tilbyr kvalitetsprodukter med rimelig tilbaketidstid.

Rekruttere venner og familie for å hjelpe deg med å bygge opp dine ferdigheter og portefølje. Tilbyr gratis eller nedsatte fotosessioner i bytte for bruk av bildene til markedsføringen din.

Bygg et nettsted for å markedsføre din fotograferingsvirksomhet. Arbeidet ditt er ditt sterkeste salgsargument, og et nettsted hjelper potensielle kunder til å se stilen din. Ta med bilder du har tatt for venner og familie, samt informasjon om bakgrunnen, priser og pakker.

Lag markedsføringsmateriell, inkludert visittkort og brosjyrer. Hvis du ikke har ferdigheter eller utstyr til å designe kvalitetsmateriale, må du investere i en profesjonell design og utskriftstjeneste eller handle med bildeserier med en talentfull venn. Også markedsføre virksomheten din på sosiale medier. Facebook og LinkedIn-profiler tilbyr potensielle kunder en måte å holde kontakten med og lære mer om dine ferdigheter og hva du tilbyr.

Utvikle relasjoner med andre småbedriftseiere for å krysse markedsføringsvirksomheten din. For eksempel, hvis du skyter bryllup eller boudoir fotografering, snakk med lokale dagspas eller frisørsalonger om å vise brosjyrene dine. I bytte vil du lede fotoklubber til dem for skjønnhetstjenester før bildesesjon.

Bli med lokale foreninger for å bygge din kundebase. Mange byer har en lokal fotografs forening som tilbyr utdanning, nettverk og utstyrsrabatter. Hvis du spesialiserer deg på en bestemt type fotografering, kan du bli med relevante foreninger, for eksempel den lokale bryllupsleverandørforeningen.

Tips

  • Når du får erfaring, bør du vurdere å jobbe mot den sertifiserte profesjonelle fotografen betegnelsen fra Professional Photographers of America. Denne legitimasjonen skiller deg fra andre hjemme-baserte bedrifter.

Anbefalt