Fast eiendom lisens spørsmål

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du ønsker å selge eiendommer for en karriere eller som deltidsansatte, er du juridisk pålagt å skaffe et eiendomsbrev i din stat. Hvis du har vurdert å tjene en eiendomslisens, har du sannsynligvis spurt deg selv om noen av de samme spørsmålene andre har om prosessen med å tjene en eiendomslisens.

Vanskelighet

"Hvor vanskelig er det å skaffe en eiendomslisens?" Selv om prosessen varierer noe av staten, er det ofte enklere å få en lisens enn de fleste forventer, ifølge American School of Real Estate Express. Du kan vanligvis få lisensiert til å jobbe som en eiendomsmegler i din stat uten noen annen utdannelse enn krav på eiendomsmegling.

Utdanning og opplæring

"Hva er de pedagogiske kravene for å få en lisens?" Å skaffe en eiendomslisens inneholder vanligvis en type utdanningskrav og en lisenseksamen. Nettstedet RealtyU skisserer et bredt spekter av pedagogiske muligheter for nye og nåværende eiendomsmeglere. Fast eiendom kurs er tilgjengelig på akkreditert skoler i de fleste stater og mange tilbyr fjernundervisning eller korrespondanse opplæringskurs. Kurser gjennomført gjennom korrespondanse krever vanligvis noen tilbakemeldinger i klassen for gjennomføring. Kursene konkluderer vanligvis med en pre-lisensiering test for å gjøre visse kandidater klar til å sitte for staten lisens eksamen.

Lisenseksamen

"Hva er krav til lisens eksamen?" Hver stat har sine egne krav til eksamenskompetanse. Ifølge California Department of Real Estate nettstedet, for eksempel, generelle krav til å ta eksamen i California inkluderer en alder av 18 eller eldre, lovlig amerikansk bosted og ærlighet med hensyn til straffedom. I tillegg må du fullføre tre utdanningskurs på høyskolenivå i fast eiendom. Denne pedagogiske komponenten varierer etter stat. Bestått eksamen innebærer nøyaktige svar på en bestemt prosentandel eksamensspørsmål. Igjen, prosentvis krav til bestått eksamen varierer etter stat. Etter å ha bestått eksamen, får du din statlig eiendomslisens.

Agent mot megler

"Hva er forskjellen mellom en eiendomsmegler (eller selger) lisens og eiendomsmegler megler lisens?" Den enkleste forklaringen er at et eiendomsmeglerbrev gir deg juridisk rett til å drive eiendomsmegling og kontraktsagenter til å selge for deg, ifølge U.S. Bureau of Labor Statistics. En agent har rett til å gjennomføre eiendomsavtaler selvstendig, eller han kan jobbe for megler i bytte for en avtalt prosentandel av provisjon. Vanligvis deles megleren og agenten i provisjoner i meglerhuset. En ekstra eksamen er nødvendig for å skaffe et eiendomsmegleres lisens.

2016 Lønnsinformasjon for eiendomsmeglere og salgsagenter

Eiendomsmeglere og salgsagenter oppnådde en median årslønn på $ 46.810 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. I den lave enden fikk eiendomsmeglere og salgsagenter en 25 prosentpoengslønn på $ 30.850, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønnen er $ 76.200, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 444 100 personer ansatt i USA som eiendomsmeglere og salgsagenter.