Slik starter du en Music Manager Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Start en musikkansvarlig virksomhet for å veilede en artist gjennom en profesjonell musikkkarriere. En musikkleder er ansvarlig for å gi råd til sine kunder om forretningssaker. De jobber tett med en kunstner for å dyrke en vellykket karriere. Å tjene en grad i musikkadministrasjon kan føre til en internship med en etablert musikkleder. Men en grad er ikke nødvendig. Å akseptere på en inngangsnivå med en vellykket musikkleder gir deg muligheten til å utdanne deg selv om virksomheten.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan

  • Bedriftslisens

  • Visittkort

  • nettsted

  • pressepakke

Forskning alle aspekter av en kunstners profesjonelle karriere. En musikkleder vil overvåke PR, publisitet, etikettrelasjoner, agentrelasjoner og touring. Lær industrien innvendig og utvendig.

Forbered en forretningsplan. Opprett firmaets navn og avgjøre dine økonomiske behov. Beskriv trinnene du planlegger å ta for å gjøre bedriften din til en suksess. Rådfør deg med en advokat for juridiske spørsmål. Ta kontakt med State Bar Association for en henvisning.

Innlemme din virksomhet. Søk etter en bedriftslisens. Sjekk med statens forretningsvirksomhetstillatelse om avgifter og skjemaer.

Markedsfør virksomheten din. Design visittkort, opprett et nettsted og bruk nettsider for sosiale nettverk for å markedsføre bedriften din.

Finn artister å administrere. Gå til lokale klubber, festivaler eller hold auditions. Legg inn en annonse i avisen og online. Gi din e-postadresse og forretningsadresse slik at kunstnere kan sende deg demoer og videoer av deres arbeid.

Tegn kunstneren til en kontrakt. Rådfør deg med en advokat når du arbeider med juridiske dokumenter.

Forbered et presssett med kunstneren. Et pressesett tjener som artistens gjenopptak. Det er en mappe med artistens navn eller logo på forsiden. Den skal inneholde en biografi av kunstneren, bilder, presseklipp og musikkprøver.

Lag kontakter. Nettverk med andre fagpersoner som spillestedsprosjektører, klubbeiere, underholdningsadvokater og musikkprodusenter.

Tips

  • Å starte en musikkbehandling kan være en sakte prosess, så vær tålmodig. Bli vanskelig å etablere gode forbindelser.