Markedsføringsideer for motorsykler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge US Small Business Administration handler markedsføring om å tilfredsstille kundenes behov. For en motorsykkelvirksomhet betyr dette å tilfredsstille behovene til et unikt nisjemarkeds segment. Motorsykkelentusiaster er en utvalgt gruppe forbrukere, og markedsføringsmeldingene dine må markedsføre motorsykkelen på en måte som resonanserer med kundene dine. Kjenn kundene dine og deres demografiske informasjon, slik at du kan finne ut hva som skal fungere for bedriften din.

Direkte mail

Direkte post er en av de beste måtene motorsykkelbedrifter kan markedsføre sine produkter. Du må finne en anerkjent listeleverandør, som er et selskap som setter sammen direkte adresselister over bestemte kundeprofiler. Disse selskapene kan hjelpe deg med å identifisere en liste over målrettede motorsykkelentusiaster du kan sende markedsføringsmeldinger til om din virksomhet. Mange liste leverandører har spesifikke demografiske profiler for motorsykkel ryttere du kan bruke. Prøv å sende en rekke materialer, som salgsbrev, postkort, flyger og brosjyrer. Alltid kommunisere fordelene med hva motorsykkel rytteren kommer ut av motorsyklene dine - det er "grunnene til at" en kunde skal kjøpe fra deg. Spor og måler hver direkte postkampanje du sender ut, noter hvilke kampanjer som er mest vellykkede og kopier dem i fremtidige sendinger. Direkte post er en måte å markedsføre virksomheten din direkte til kunder på en effektiv og målbar måte.

Sosiale medier

Sosiale medier nettsteder er en fin måte for motorsykkel bedrifter å markedsføre sine produkter til forbrukere. Lag en side for bedriften din og inviter nåværende kunder til å bli med eller følge. Prøv å koble til vennene sine gjennom dem. Inkluder relevant innhold på siden som vil resonere med fanbasen din, inkludert videoer og tips til ryttere. Kommuniser spesialtilbud, rabatter, arrangementer og eksklusive tilbud for fans av siden din.

Henvisningprogram

Henvisninger er et av de beste eksemplene på mond-to-mouth markedsføring, som er en type markedsføring der forbrukerne sprer ordet om virksomheten din. Gi noen form for incitament til nåværende kunder som henviser til en annen kunde som kjøper en sykkel fra deg. Incitamentet kan være et gavekort eller spesielle besparelser på et fremtidig kjøp fra motorsykkelbutikken din. Du kan samarbeide med andre bedrifter som reparasjonsbutikker, og gi incentiver til dem for å henvise kunder til motorsykkelbransjen din.

arrangementer

Det er mange motorsykkelhendelser, og disse er gode muligheter til å markedsføre motorsykkelfunksjonen din. Finn motorsykkelhendelser i ditt lokalsamfunn eller nasjonalt, og kontakt hendelsesleder for å se om du kan markedsføre virksomheten din på arrangementet. Vis opp på en sykkel rally med informasjon om din virksomhet. Vis frem sykler og nettverk ansikt til ansikt med kunder på motorsykkel show. Pass ut litteratur og markedsføringsmaterialer om virksomheten din på messer, og vis videoer og andre multimedia som kommuniserer fordelene dine syklene tilbyr. Velgørenhetsarrangementer er også gode arenaer for å markedsføre virksomheten din.