Hvordan kan jeg gjøre en gratis bakgrunn Kontroller meg selv?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En sysselsettingsbakgrunnskontroll består av ulike deler, som for eksempel søkerens tidligere ansettelse, kriminell historie, kreditthistorie og kjørekort. Det er relativt enkelt å få tak i visse bakgrunnsrapporter, for eksempel kreditthistorier og tidligere ansettelsesreferanser, gratis. Selv om det vanligvis er avgifter for andre typer rapporter, for eksempel driveroppføringer, betyr det ikke at en person ikke kan hente dem gratis - noen ganger er det bare et spørsmål om å spørre.

Sysselsettingshistorie

Kontakt tidligere arbeidsgivere og spør om deres selskapspolitikk vedrørende bakgrunnskontroll av tidligere ansatte. Noen selskaper har strenge retningslinjer som de aldri svarer på forespørsler om bakgrunnsundersøkelser, andre frigjør bare tidligere ansattes jobbtitler og arbeidsdato, mens andre viser slike forespørsler til en automatisert innkommende tjeneste som verifiserer tidligere ansattes navn og perioder med arbeidstid. Også, arbeidsgivere vil vite om statlige lover tillater dem å videresende tidligere ansattes personopplysninger til dem.

Tidligere sysselsettingshenvisninger

Mange jobbsøknader ber om tidligere ansettelsesreferanser, for eksempel navn og telefonnumre for tidligere ledere. Før du begynner jobbsøkingen, ta kontakt med potensielle referanser og informer dem om at du vil liste dem som referanser. Hvis det ikke er noen restriksjoner for å snakke med potensielle arbeidsgivere, må du vurdere deres oppfatninger av din tidligere jobbytelse og minne dem om dine sterke sider og suksesser. Dette varsler deg om mulige problemer og gir dem tillatelse til å utlevere informasjon til en etterforsker.

Kriminell historie

Selv om mange nettsteder annonserer gratis kriminell bakgrunnskontroller, er disse ikke pålitelige kilder. De lister ikke sine kilder, og det er ingen kriterier for å evaluere data nøyaktighet. Dessuten er det ikke et landsdekkende register for strafferegistre. Bare fylkeskommuner opprettholder folks oppdaterte kriminelle opptegnelser; Imidlertid gjelder minimalavgifter. Imidlertid kan hvem som helst se opp et navn gratis på Dru Sjodin nasjonalseksdoms nettside, som søker etter seksriminasjonsregister i alle land.

Kreditthistorikk

Federal Trade Commission gir gratis kredittrapporter gjennom AnnualCreditReport.com. Du kan bestille online, via post eller telefon en gang i tolv måneder fra en eller flere av de tre landsomfattende kredittrapporteringsselskapene: TransUnion, Equifax og Experian. Du kan spore kredittvurdering og transaksjonshistorikk gjennom hele året. Disse vurderingene hjelper deg med å sikre at kreditthistorikken din er nøyaktig og oppdatert.

Førerens historie

Enkelte nettsteder annonserer gratis sjåførhistorieposter, men informasjonen er ubegrunnet og kan være feil og utdatert. Hvis du ber om driverens historie fra bilforsikringsselskapet, vil du motta gammel informasjon som ikke gjenspeiler din nåværende kjørehistorikk. Selv om statlige motorvognskontorer tar betalt for sjåførens historie, forklarer at du jobber jakt og vil gjerne vurdere driverens historie og spørre om gebyret kan fravikes.